Kakovostni Reiki začetni tečaj (Usui1)+mentorstvo (na spletu)

KAKOVOSTNI ZAČETNI REIKI TEČAJ USUI1 + gratis mentorstvo, diagnostika

Vabljeni na certificirane kvalitetne reiki tečaje z odlično razlago z izkušeno reiki učiteljico, 8 let aktivnih iskušenj in prakse.

 

To je več kot klasični reiki tečaj, več kot osnove, manj teorije - več prakse. Učila vas bo izkušena reikistka več stilov in stopenj reikija, šolana na šoli za bioterapevte, Bachova cvetna svetovalka. Za vsakega udeleženca GRATIS mentorstvo, diagnostika. 


Kako se napolniti z energijo? Naučili se bomo antistresne energijske tehnike, ki deluje že tistočletja. Dokazana, merljiva, delujoča!

Osvobodite se stresa, sprostite bolečine. Umirite se, sprostite se in zaživite v stiku s sabo in v miru. Uglasite se z ljubeznijo. Sami si boste znali očistiti in odpeti čakre. Spoznajte, kdo ste in zaživite v ljubezni! Pri tem vam bo pomagal reiki.

Edinstvena delujoča naravna tehnika za samopomoč in pomoč drugim! Primerna za vsakogar, predznanje ni potrebno.


Osvobodi vas čustvenih bremen, bolečin, travm in vas vodi po pravi poti. Stopite na pot osebne in duhovne rasti. Bi želeli postati reiki učitelj? Zaslužite si kvalitetno psiho-fizično počutje. 

Več kot to vam bo lahko dal reiki, najboljša tehnika za samopomoč! Seveda pa z njim lahko pomagate pomoči potrebnim.

Iščete kvalitetno reiki učiteljico? Odlična razlaga, kakovostni reiki tečaji s šolano reiki učiteljico z večletnim poučevanjem. Moji učenci že poučujejo reiki naprej oz. se s tem ukvarjajo tudi poklicno.


Učiteljica: Polonca Čuda, Usui,Imara,Karuna,Angel,Kundalini reiki mojstrica in učiteljica. 
Kje? preko spleta - Skype
Cena: 90€, vaša vstopnica je poravnan predračun

V ceno vključeno: literatura, certifikat, brezplačni pogled v tvoje biopolje, z odgovori, kje imaš blokade, odlična razlaga, iniciacija, brezplačno mentorstvo, možnost nadaljevanja na naprednih reikistopnjah, vaje, maksimalno posvečanje, (z doplačilom) podpora z Bachovimi kapljicami, domača eko zelišča, začimbe.

Več info in prijava: ali na 041 905 704 ali zacutireiki@gmail.com

 

FB: začuti reiki

Povezava na spletno stran.

O učiteljici: Vrsto let poučujem reiki začetnike, mojstre in učitelje (nekateri so že uspešni terapevti). Šolana v šoli za bioterapevte. Reiki dopolnjujem z znanji karmične diagnostike šole, z znanji radiastezije, kromoterapije oz zdravljenja z barvami in vplivom barv na počutje, integralne bioorgonimije in zeliščarstva. Ukvarjam se z eko pridelovanjem domačih zdravilnih zelišč, izdelavo Bachovih cvetnih kapljic. Ukvarjam se z odkrivanjem podzavestnih omejujočih prepričanj in odkrivanjem blokad.

Veliko primerov iz lastne prakse, tudi kar se tiče očiščenje telesa z naravnimi pripravki, vplivom zelišč na biopolje človeka. Reiki tečaji so več kot teorija, učimo se čutenja, poslušanja telesa, povezovanja in pretoka energije.

Ob prijavi dobite več informacij na mail.

(končnica COM)

Vir: Reiki tečaji, svetovanje, mentorstvo in pomoč - Začuti reiki, Napovednik.com