Klepetek- Negovanje materinske intuicije

Neformalna, a vodena srečanja  potekajo ob torkih na ZOOM-u.  Od vstopa v materinstvo do prve otrokove trme, nežnega odstavljanja in priprav na skupne družinske počitnice ... vsako temo bomo osvetlili iz vseh vidikov, izmenjali izkušnje, se opolnomočili in mogoče stkali nova prijateljstva. 

KLEPETKE moderira Aleksandra Klopčič, zakonska in družinska terapevtka, ki se ukvarja predvsem z individualnimi in partnerskimi terapijami na temo starševstva in partnerskega odnosa. Deluje tudi kot svetovalka za dojenje in je avtorica knjige Dojenje po prvem letu. Otroci so na KLEPETku dobrodošli.

TEMA DNEVA:

NEGOVANJE MATERINSKE INTUICIJE
Nihče ne pozna otroka tako kot mama, ki si dovoli začutiti materinski instinkt. Po eni strani gre za čisto fiziološko povezanost mater z njihovimi otroci, po drugi strani pa je tudi moč odnosa med mamo in otrokom tista, ki poskrbi, da mame nekatere stvari v povezavi z našimi otroci enostavno vemo. Tokrat bomo govorile o tem, zakaj družba zanika pomen intuicije in kako krepiti stik s sabo, da bomo lažje začutile svoje notranje instinkte.

Poveži se na spodnji povezavi!

Meeting ID: 730 9889 5560
Passcode: klepetek

Zunanje povezave: us04web.zoom.us/j/73098895560?pwdmgdxy1cyzmsrnvevnklyotz0sdzqdz09

Vir: JZ Mala ulica - Center za otroke in družine v Ljubljani, Napovednik.com

Zemljevid