Impro liga živo na spletu: Vodovodarji in Shakira

  • Kaj: Spletni ne-gledališki dogodek
  • Kdaj: nedelja, 22.11.2020 od 20.00 do 20.45
  • Kje: FB, Splet
  • Prireditelj: Impro liga

Impro liga živo na spletu: Izziv Vodovodarji in Shakira Shakira

Spletni dogodek št. 4

NED, 22. 11. 2020 20:00-20:45

 

Impro liga z vami ustvarja na spletu.

To nedeljo, 22. 11. ob 20h se ponovno podajamo na splet z dogodki nove sezone Impro lige. Tokrat izziv podaja ekipa Vodovodarji, ki ga je sprejela preteklo nedeljo. Izzvani pa bodo izkušeni mački Shakira Shakira.


Ne obljubljamo vam gledališke predstave, ker tega na daljavo ne moremo narediti. Vseeno pa se nam obeta zabavne tričetrt ure spontanega ustvarjanja in impro izzivi dveh izmed letošnjih ekip. V zaporednih nedeljskih večerih bomo na spletnih dogodkih spoznali nekaj letošnjih sodelujočih ekip ali natančneje toliko, kolikor časa bomo pač preživeli doma.


Vabljeni, da nedeljske večere preživite z nami in nam tudi na spletnih dogodkih pomagate s svojimi predlogi. Sodelujoči ekipi pa lahko tudi opisno ocenite v komentarjih.

 

Improvizatorji in improvizatorke:

Moderira: Žiga Regina

Luč: domača

Zvok: zoom

(Negledališki) Improvizatorji in improvizatorke:

Vodovodarji: Eva Černelič, Lucija Malovrh, Lana Cindro, Simon Grad in Liza Močnik.

Shakira Shakira: Sara Šoukal, Olivija Grafenauer, Eva Jus, Mihael Šorli, Tosja Flaker Berce, Voranc Boh, Rok Štemberger in Jošt Jesenovec.

 

Vstopnina: brez

Trajanje: 45 min

Dostop: od doma na FB strani

 


Novo sezono 2020/21 bo kot rdeča nit zaznamoval POP. Sodelujejo ekipe Banda Ferdamana, Impro Ljubljana, Pasji kašelj, Mali pok, Ti sam plavi!, Shakira Shakira, Improholics, Vodovodarji, Kabuš in Mentol bombon. Vsi ljubimo gledališke deske in komaj čakamo, da se nanje vrnemo v vaši družbi.


-

Impro liga je temeljni program improvizacijskega gledališča pri nas, ki poteka že od leta 1993. Glavnina programa poteka kot državno tekmovanje impro gledaliških skupin, program pa je stičišče slovenskih improvizatorjev in improvizatork.

Sezono 2020/2021 kot rdeča nit zaznamuje pop. Letos raziskujemo popularnost, populizem, pop art, pop-up, popcorn in Vox populi.

Zanima nas popularno, ljudskost, moda, lajfstajl, glam in muhe enodnevnice v gledališču in v življenju. Vabljeni, da se zapopate z nami.

 

Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO

 

-> Če nam želite donirati, nam lahko namenite 0,5% dohodnine ali pa nakažete donacijo na PayPal: shorturl.at/bevBO. Hvala!

Vir: Impro liga, Napovednik.com