Energetika in pravo '20

11. vodilni forum Energetika in pravo '20 tudi o treh novih energetskih zakonih - spletna izvedba v živo

V koledarju rezervirajte 25. november 2020.

V Sloveniji so v sprejemanju velike spremembe energetske zakonodaje, ki bodo krojile vaše poslovne priložnosti zelene energetske transformacije. Zato vas vabimo, da se na forumu s strani pripravljavcev pravočasno seznanite z vsaj tremi novimi energetskimi zakoni

Na forumu bo mag. Erik Potočar iz Ministrstva za infrastrukturo (MzI) predstavil novosti dveh zakonov o obnovljivih virih energije in zakona o učinkoviti rabi energije, mag. Urban Prelog, MzI, pa zakon o oskrbi z električno energijo. Mag. Ana Stanič nas bo seznanila z EU novostmi na področju vodika in shranjevanja energije, z nami bo tudi dr. Rajko Pirnat, ugledni strokovnjak za energetsko pravo in drugi govorci, med njimi Andraž Jadek iz odvetniške pisarne Jadek in Pensa, mag. Dunja Jandl iz odvetniške pisarne CMS Reich-Rohrwig Hainz in Luka Jazbec, Gen-i, ki bo naslovil opolnomočenje aktivnega odjemalca.

Državni sekretar Blaž Košorok iz Ministrstva za infrastrukturo vas bo seznanil, katere novosti lahko pričakujete že za 2021 in naprej.

Obvestilo IZS: Pooblaščeni in nadzorni inženirji IZS za udeležbo na forumu pridobijo 3 kreditne točke iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev. Po dogodku prejmete ustrezno potrdilo.

Vsako leto se edinstvenega foruma udeležijo številni vodilni pravniki s področja energetike, energetski strokovnjaki, odvetniki, strokovnjaki za regulativo, odločevalci. Tokrat prvič v spletni izvedbi.

Vabimo vas, da obiščete aktualno stran Energetika in pravo '20, kjer si lahko ogledate program srečanja in govorce. Za več informacij smo vam z veseljem na voljo na info@prosperia.si ali 031 717 599 oz. 01 437 98 61.

Vabljeni!

Vir: Prosperia d.o.o., Napovednik.com

Zemljevid