Od 1. aprila začasno zaprte vse razstave, prireditve prestavljene

Skladno z ukrepi za zajezitev širjenja koronavirusa bomo od 1. aprila naprej začasno (predvidoma do 12. aprila) zaprli vse razstave, tudi vstop v Cankarjev dom ne bo mogoč.


 

Veselimo se časa, ko bomo ponovno skupaj v dvoranah, do tedaj pa vas vabimo, da ostanemo povezani prek spleta.

Vabljeni na ogled naših e-dogodkov v videoteki CD ter pred družbenih omrežij.


Informacijsko središče (blagajna) Cankarjevega doma je ZAPRTO. Za informacije v zvezi s prestavljenimi ali odpadlimi prireditvami smo vam na voljo na vstopnice@cd-cc.si, info@cd-cc.si  ali v zasebnih sporočilih na družbenih omrežjih CD.


Vračilo kupnine in urejanje dobropisa

Skladno s Splošnimi pogoji prodaje vstopnic CD in Zakonom o varstvu potrošnikov bomo kupcem vstopnic za prestavljene ali odpadle prireditve kupnino povrnili na enega od navedenih načinov:

  • Vstopnice za prestavljene ali odpovedane prireditve v Cankarjevem domu

Za odpadle prireditve si prizadevamo najti nove datume.
O novih terminih ter tudi o tem, za katere prireditve ne bo zagotovljen novi termin in bodo odpovedane, bomo obveščali sproti na spletnih straneh in socialnih omrežjih Cankarjevega doma ter v e-novičniku Cankarjevega doma. 

Kupljene vstopnice za prestavljene prireditve veljajo na nadomestne termine in jih obiskovalcem ni treba menjati (če ni navedeno drugače).  Če obiskovalcem novi termin prireditve ne ustreza ali je ta odpovedana, Cankarjev dom izda dobropis v znesku cene vstopnice ali povrne kupnino. Dobropis ali zahtevek za vračilo kupnine je treba urediti do dneva novega datuma prestavljenega dogodka. Dobropis velja najmanj do decembra 2021.

Cankarjev dom bo izstavitev dobropisa ali vračilo kupnine uredil v 14 dneh od prejetja pisnega zahtevka za vračilo. Zahtevek lahko kupci vstopnic uredijo na daljavo; e-vstopnico, fotografijo ali sken vstopnice in podatke za nakazilo na TRR pošljejo na vstopnice@cd-cc.si.


Če ste nakup vstopnic opravili v e-trgovini Cankarjevega doma, lahko v svojem računu uredite tudi zahtevek za dobropis ali vračilo kupnine.

Če ste vstopnico za prireditve drugih organizatorjev v Cankarjevem domu kupili pri prodajni mreži Eventim, tam uredite tudi vračilo kupnine.

 

  • Vstopnice za prireditve v Cankarjevem domu, kupljene pri drugih prodajnih mestih

Cankarjev dom bo izstavljal dobropise oz. vračal kupnino tudi za vstopnice za prireditve v Cankarjevem domu, kupljene pri drugih prodajnih mestih, in sicer v 14 dneh od prejema zahtevka za vračilo. Dobropis ali zahtevek za vračilo kupnine je treba urediti do dneva novega datuma prestavljenega dogodka. Zahtevek lahko kupci vstopnic uredijo na daljavo; e-vstopnico, fotografijo ali sken vstopnice in podatke za nakazilo na TRR pošljejo na vstopnice@cd-cc.si.

 

  • Vstopnice, kupljene v Cankarjevem domu, za prireditve zunaj CD

Če ste pri blagajni Cankarjevega doma kupili vstopnice za prireditve drugih organizatorjev za dogodke na drugih prizoriščih (zunaj Cankarjevega doma), prosimo, da pisne zahtevke za vračilo kupnine pošljete na info@mojekarte.si.
Dodatne informacije: T 01/ 2572 906 vsak delavnik med 8. in 15. uro


Obvestila o nadomestnih oz. odpadlih abonmajskih dogodkih objavljamo na spletni strani.

Če bodo razmere dopuščale in bomo za odpadle abonmajske koncerte lahko organizirali nadomestne termine, vas bomo o tem obvestili. Prav tako tudi če bo odpadle dogodke nadomestil drug izvajalec. Vabljeni k spremljanju naše spletne strani, kjer sproti objavljamo programske in terminske spremembe.

Če odpovedanih koncertov ne bomo mogli nadomestiti, bomo sorazmerni abonmajski delež (znesek) do konca sezone 2020/21 vodili kot vaše dobroimetje. Abonenti ga boste lahko koristili ob naslednjem nakupu. Če dobroimetja ne bi želeli koristiti, vam bomo ob koncu abonmajske sezone znesek nakazali na TRR. Zahtevek nam posredujte na vstopnice@cd-cc.si 

Vir: Napovednik.com, Cankarjev dom

Zemljevid