Dogodek je že minil.

Joga pri gradu Fužine

Joga šola nenehno sledi trendom in razvoju, zato sem uvedla nekaj novosti. Prakse joge so primerne za vse ! V programih, ki jih ponujam prav vsak lahko najde sebi primerno vadbo. Na voljo so naslednje zvrsti joge:

HATHA JOGA ZA ČUSTVENO RAVOVESJE Je v bistvu tradicionalna Hatha joga s kombinacijo Yin yoge ali restorativne joge, lažja in srednje zahtevna praksa, s tehnikami meditacije, poudarek je na popolni umiritvi telesa in uma, primerno za osebe, ki se soočajo z anksioznimi motnjami, depresijo, potrebujejo mir ali sprostitev po naporni službi. Če vas zanima filozofija joge in njene tehnike boste tukaj spoznali vse kar morate vedeti o jogi. Program je sad mojega večletnega dela individualnih praks joge in razumevanja človeka kot celote.

VINYASA POWER FLOW (kombinacija fitness-joge) Si včasih želite, da bi bili istočasno na jogi in na fitnessu ali teku ? Sedaj lahko ! Praksa krepi moč telesa, delamo na moči in učvrstitvi mišic. Primerno za vse, ki se želite dobro "spotiti", preoblikovati svojo telo in imate radi dinamični slog joge, uporabljamo vse joga pripomočke, zaključimo z meditacijo in si vzamemo čas za umiritev uma.

JOGA ZA NOSEČNICE, vadba za bodoče mamice, ki se na varen način pripravijo na najlepše obdobje v svojem življenju, vključuje priprave na porod.

Novo ! Pri obeh zvrsteh joge uporabljamo joga kolo oziroma joga wheeler. To je joga pripomoček, ki je trenutno v svetu pravi hit. Delamo na gibljivosti, ravnotežju, je odličen pripomoček za vse tiste, ki z lastno težo ne dosežete določene stopnje gibljivosti, joga wheeler vam bo na zabaven način zagotovo to omogočil.

Več info na spletni strani, vabljeni �

​Pridružite se lahko kadarkoli.

UČITELJSKI TEČAJI 2020

HATHA JOGE /HATHA YOGA TEACHER (RJU-300)
V sodelovanju z ameriškim združenjem Yoga Alliance in joga združenjem Slovenije.

UČITELJSKI TEČAJ JOGE ZA NOSEČNICE / PRENATAL YOGA TEACHER TRAINING (RPYT)
V sodelovanju z ameriškim združenjem Yoga Alliance.

Prijave: info@yoga-gayatri.si

Vabljeni.

Vir: Yoga Gayatri Slovenija, Napovednik.com

Zemljevid