Zmenek prek mobilca? Avdio Video zmenki na ONA-ON!

  • Kaj: Virtualni Avdio Video zmenki na ONA-ON.COM - samo za mobilce
  • Kdaj: Danes ob 8.00
  • Kje: Slovenija, Ljubljana
  • Prireditelj: ona-on.com
  • Vstopnina: Brez vstopnine

Spoznavni servis ONA-ON.COM predstavlja Avdio Video zmenke za pametne mobilne telefone!

Dopisovanje med vama poteka, čas je, da naredita korak naprej! Kako?

Telefonski klic, brez da izdaš svojo telefonsko številko

Po uspešnem dopisovanju na ONA-ON.COM sledi telefonski pogovor, kjer simpatijo prvič slišiš. Odslej lahko telefonski klic na svojem pametnem telefonu opraviš brez, da osebi na drugi strani izdaš svojo telefonsko številko! 

Avdio Video zmenki so zasnovani tako, da simpatijo pokličeš kar znotraj ONA-ON.COM - brez pošiljanja osebnih podatkov, kot je telefonska številka. 

Prvi pogovor iz oči v oči na Avdio Video zmenku!

Če je bil telefonski klic uspešen in simpatija obojestranska, je čas, da spoznavanje še bolj nadgradita. Ko sta oba pripravljena, se dogovorita za prvi video pogovor iz oči v oči na daljavo. 

V kolikor si bosta všeč, lahko sledi prvo srečanje v živo, ali pa, dokler ne bo epidemiološko varno, nadaljujeta z video pogovori, vse do prvega zmenka v živo.

Zakaj Avdio Video zmenki?

Avdio Video zmenki so najboljši približek srečanja v živo, ker lahko vidiš in slišiš simpatijo, njeno barvo glasu, njene odzive skozi govorico telesa, gestikulacije in podobno. 

Tako preveriš, če je simpatija obojestranska in ugotoviš, če je interes za srečanje v živo. Spletno spoznavanje bo tako še veliko zabavnejše, prihraniš pa si tudi čas, saj "zmenki na slepo" odpadejo.

Na Avdio Video Zmenku se lahko s simpatijo dobiš kadarkoli in ne glede na lokacijo - tako pomanjkanje časa ali dejstvo, da je simpatija oddaljena 200 kilometrov, ni več problem. 

Preizkusi Avdio Video zmenke na mobilni različici ONA-ON.COM!

Avdio Video zmenki so za vse člane ona-on.com na voljo v neomejenih količinah, brez kakšnihkoli doplačil! Preizkusi Avdio Video spoznavanje na svojem pametnem mobilnem telefonu še danes!

Zunanje povezave: Ona-on.com

Vir: ona-on.com, Napovednik.com

Video

Zemljevid