Caravanovi jesenski dnevi odprtih vrat

Caravan center Ljubljana vabi na jesenske dneve odprtih vrat od 15.10-17.10.2020.

Jesenski dnevi odprtih vrat v Caravan centru Ljubljana vsako leto postrežejo s številnimi novostmi, ki so jih proizvajalci počitniških vozil predstavili na evropskih sejmih.

 V našem salonu imamo bogato izbiro avtodomov in počitniških prikolic, na voljo tudi nekaj rabljenih vozil, odlično pa smo založeni tudi s vso potrebno dodatno kamping opremo in v terminu od 15. - 17. oktobra nudimo posebne ugosdnosti.

Tudi tokrat bodo v času odprtih vrat prisotni naši dobavitelji in poslovni partnerji, ki bodo na voljo za dodatna vprašanja.


Caravan center Ljubljana je zastopnik za številne znamke avtodomov in počitniških prikolic. Tako bodo na ogled novi modeli avtodomov in vani znamk Dethleffs, Weinsberg, Knaus, Adria, Sunliving, Laika in Sunlight.

Med počitniškimi prikolicami si boste lahko ogledali prikolice znamke Dethleffs, Weinsberg, Knaus in Adria.

Pri Caravan centru pa lahko tudi najamete avtodom ali počitniško prikolico. V ponudbi je več različnih vozil, tako da lahko preverite ali vam je takšen način počitnic všeč.

Na ogled bo kolekcija kamping opreme Brunner in Movera, predprostori primerni za prikolice, avtodome in kombije, kamping mize, stole, ležalnike, hladilnike, kuhinjsko kamping opremo, dodatno opremo za avtodome...

Za obiskovalce Caravanovih jesenskih dnevov odprtih vrata smo pripravili tudi nagradno igro z glavno nagrado - tedensko kampiranje za 4 osebe v enem od odličnih kampov na Hrvaškem.


Celotno ponudbo avtodomov, počitniških prikolic in kamping opreme si lahko ogledate tudi na 

Vir: Caravan Center, Napovednik.com

Zemljevid