Dogodek je že minil.

Tedenska srečanja

Zbiramo prijave za oblikovanje skupin za srečanja, na katerih se bomo posvečali sproščanju, osebni rasti, višanju energije in zavedanja, podpori samozdravljenja… S pomočjo različnih tehnik ob prilagajanju dinamiki skupine bomo skupaj izboljševali svoje počutje.

Pridružite se nam lahko ob torkih dopoldne, med 9h in 10:30, ali ob četrtkih zvečer, med 19h in 20:30. V primeru večjega interesa se bomo lahko dogovorili tudi za druge termine. Srečanja bodo potekala na Foersterjevi 10 v Novem mestu – zemljevid je na voljo na naši spletni strani.

Skupine bodo zaradi kvalitetnejšega dela, prostora, pa tudi v luči nepredvidljivosti zahtev, ki smo jim priča v tem času, majhne, do 6 oseb. Prijave so obvezne, lahko nam pustite sporočilo na spletni strani, pišete na Facebooku, na info@triskel.si, ali pokličete na 031362235. Za udeležbo potrebujete udobna oblačila ter podlogo za sedenje/ležanje.

Prvo srečanje, 13. 10. oziroma 15. 10., je namenjeno spoznavanju. Na naslednjih srečanjih pa prosimo za prostovoljne prispevke po lastni presoji in sposobnostih.

Vabljeni v našo družbo, veseli vas bomo!

Vir: Društvo za spodbujanje osebne rasti Triskel, Napovednik.com

Zemljevid