Ad hoc:v živo:Drglin, Stropnik, Petrušič, Gregorič

V sinergijskem ciklu Ad hoc glasbena improvizacija in slika interpretirata poezijo bosta svoje pesmi interpretirala pesnica Zalka Drglin, izbranka Prangerja 2020 s prvencem Amonit, in pesnik Ivo Stropnik. Glasbeni in vizualni odziv na njuno poezijo bosta v živo ustvarila inštrumentalist Marko Petrušič in ilustratorka Andreja Gregorič.Za dramaturgijo bo skrbela zasnovateljica projekta Petra Koršič, ki bo po dogodku vodila pogovor z ustvarjalci.

Organizira Petra Koršič za KUD AAC Zrakogled, soorganizacija Trubarjeva hiša literature. Dogodek je del projekta literarnih prireditev, ki ga sofinancira Javna agencija za knjigo Republike Slovenije.

 

Ker želimo, da je obisk Trubarjeve hiše literature varna in prijetna izkušnja tako za obiskovalce kot za zaposlene, vas prosimo za upoštevanje ukrepov:

-      v Trubarjevo hišo vstopate le, če ste zdravi,

-      obvezno si nadenite zaščitno masko ali drugo obliko zaščite ustnega in nosnega predela obraza,

-      razkužite si roke ob vstopu v prostor,

-      upoštevajte predpisano medosebno varnostno razdaljo 1,5 m

-      vsi udeleženci prireditve morajo sedeti na vnaprej pripravljenih stolih, stoječa publika v prireditvenem prostoru ni dovoljena,

-      če je na prireditvi oziroma vodenem ogledu od 11 do največ 50 oseb (štejejo udeleženci, izvajalci in zaposleni) je obvezno vodenje seznama vseh prisotnih.          

Vir: Mestna knjižnica Ljubljana, Napovednik.com

Zemljevid