Dva leteča in en bos - Pobarvajmo se drugače

SEMINAR za mentorje otroške plesne vzgoje 2020

DVA LETEČA IN EN BOS - POBARVAJMO SE DRUGAČE, Saša Lončar

POBARVAJMO SE DRUGAČE

Svet ni črno bel, je pisan in lep.  Raziskovali bomo barve preko eletromagnetnega valovanja, čutnih zaznav,  domišljije in ustvarjalnosti.  Sprehodili se bomo na izviren način skozi mavrične  zgodbe in ustvarili pisane prostore za domiselne gibalne oblike. 

Kašne barve je tvoja misel?

Kakšen je zelen ritem?

Ti je všeč srebrna dinamika?

Se greš pobarvat z menoj?

Seminar je namenjen vsem mentorjem, pedagogom, plesalcem in ustvarjalcem, ki se ukvarjajo z otroško plesno vzgojo v skupinah, šolah, društvih in javnih zavodih, oziroma vsem tistim, KI ŠE VEDNO OBČUDUJEJO MAVRICO.

Opomba: Seminar je praktične narave, zato potrebujete primerno opremo, pisalo, risalo in zvezek.

Saša Lončar  je izkušena plesna pedagoginja, koreografinja in umetniška vodja kulturnega društva Qulenium v Kranju in Ljubljani. Vrsto let zelo uspešno vodi ustvarjalni tabor na Mašunu. Je dobitnica plakete Mete Vidmar za dosežene uspehe na ustvarjalnem in pedagoškem plesnem področju.  Lani je prejela še Nagrado Ksenije Hribar za dosežke na področju plesne pedagogike.

 

Kdaj in kje: 16. oktobra 2020, od 17.00 do 20.00 ure in 17. oktobra 2020, od 9.30 do 12.30 ure, v Karanteni, dvorana 7/I, Pobreška cesta 20, Maribor (pri Europarku).

ROK PRIJAVE: najkasneje do 9. oktobra 2020! Število udeležencev je omejeno, zato pohitite s prijavami.

Kotizacija: 20,00 eur. Na podlagi prispele prijavnice vam bomo poslali predračun za plačilo kotizacije. Rok plačila predračuna je 16.10.2020. Če je plačnik ustanova, mora le-ta obvezno potrditi vašo prijavnico s podpisom odgovorne osebe in žigom.

Izpolnjeno priloženo prijavnico pošljite na naslov ali po elektronski pošti:

Javni sklad RS za kulturne dejavnosti, Območna izpostava Maribor, Pobreška cesta 20, 2000 Maribor, telefon: 02 23 42 116, faks: 02 23 42 112, e-mail: minka.veselic@jskd.si

 

Vir: JSKD - Obm. izpostava MB, Napovednik.com

Izpostavljeni ustvarjalci: Saša Lončar, otroška plesna vzgoja

Zemljevid