SŠOF / Priprava na likovni sprejemni izpit

SREDNJA ŠOLA ZA OBLIKOVANJE IN FOTOGRAFIJO, UMETNIŠKA GIMNAZIJA

Tudi letos 2020 so naši tečajniki, ki smo jih pripravljali na likovni sprejemni izpit za Srednjo šolo za oblikovanje in fotografijo / Umetniško gimnazijoizdelali z odliko. Čestitamo! Tečajniki, ki naše tečaje obiskujejo tedensko celoten semester na sprejemnih izpitih dosežejo 100% uspeh.

Kdaj so sprejemni izpiti?

Likovni sprejemni izpiti so po zimskih počitnicah v marcu.

 

: TEHNIK OBLIKOVANJA:

- GRAFIČNO OBLIKOVANJE
- OBLIKOVANJE UPORABNIH PREDMETOV
- MODNO OBLIKOVANJE
- FOTOGRAFSKI TEHNIK
: UMETNIŠKA GIMNAZIJA – LIKOVNA SMER
 

Cilj, ki ste si ga zastavili, je treba tudi doseči – le tako se boste namreč približali uresničitvi svojih sanj. Na sprejemnih izpit smo pripravili že več kot 1200 kandidatov, ki so ga tudi opravili. Opravljanje izpita na SŠOF je dogodek, na katerega se je treba dobro pripraviti. Z našim tečajem boste lažje izdelali likovni sprejemni izpit.

Tečajniki bodo risali po modelu in se seznanili z viziranjem, perspektivo in geometrijskimi liki. Uvedli vas bomo v zakonitosti barv, se preizkusili v ploskovno-barvni kompoziciji. Pozornosti bomo namenili tudi prostorsko-konstrukcijskim nalogam iz papirja ter grafično – oblikovalskimi nalogami.

Število tečajnikov: 7 oseb

Material za tečaj je v celoti vštet v ceno. Na koncu tečaja prejmete DIPLOMO.

TERMIN: enkrat na teden po tri šolske ure

Čas trajanja in cena:
KRATKI / 250 EUR, 7 tednov
SEMESTRSKI / 720 EUR, september – december ALI oktober – januar ALI november – februar ALI december – marec
Vsi ki se boste vpisali v SEMESTRSKI tečaj prejmete knjigo VEŠČINA RISANJA 1 – PREDMETI IN PROSTOR avtorja Toneta Rački.

Vsi, ki pri nas obiskujete tečaj priprave na sprejemni izpit imate pred sprejemnimi izpiti dva konzultacijska termina, ki sta brezplačna. O terminu Vas obvestimo po elektronski pošti. Konzultacije so namenjene, da se posvetujete – kaj vprašate in pregledamo risbe. Termina sta v februarju in marcu 2021.

 

šola art:tečaji
Miklošičeva cesta 38
1000 Ljubljana

sola@art-tecaji.com
art-tecaji.com
tel. 041 516 760


art:tečaji je šola za risanje, slikanje, keramiko, kiparstvo, kaligrafijo, pisavo copperplate, nakit, oblikovalske računalniške tečaje ter pripravo devetošolcev na Srednjo šolo za oblikovanje in fotografijo: Umetniško gimnazijo in dijakov na fakultete likovne smeri; 1: Akademija za likovno umetnost in oblikovanje, 2: Pedagoška fakulteta, 3: Biotehniška fakulteta, 4: Fakulteta za arhitekturo, 5: Naravoslovnotehniška fakulteta, 6: Fakulteta za gradbeništvo, 7: Fakulteta za dizajn in 8: Zdravstvena fakulteta.

 

Vir: Šola art:tečaji, Napovednik.com

Zemljevid