Klepetek - Od prvih žličk do zdravih malčkov

Neformalna, a vodena srečanja  potekajo ob torkih in četrtkih ob 10.30 na vrtu Male ulice.  Od vstopa v materinstvo do prve otrokove trme, nežnega odstavljanja in priprav na skupne družinske počitnice ... vsako temo bomo osvetlili iz vseh vidikov, izmenjali izkušnje, se opolnomočili in mogoče stkali nova prijateljstva. 

KLEPETKE moderira Aleksandra Klopčič, zakonska in družinska terapevtka, ki se ukvarja predvsem z individualnimi in partnerskimi terapijami na temo starševstva in partnerskega odnosa. Deluje tudi kot svetovalka za dojenje in je avtorica knjige Dojenje po prvem letu. Otroci so na KLEPETku dobrodošli! 

RAZVIJANJE OTROKOVEGA ODNOSA DO HRANE – od prvih žličk do zdravih malčkov

Ne glede na to, ali vas uvajanje čvrste hrane šele čaka ali pa vaš mali jedec že spretno vihti žličko, je odnos do hrane nekaj, kar se v resnici razvija vse otroštvo. Tokrat bomo govorile o tem, kako otroku pomagati, da razvije zdrave prehranjevalne navade in odnos do hrane. To je tista prava naložba v otrokovo vseživljenjsko zdravje. Dotaknile se bomo tudi motenj hranjenja pri otrocih in kako se lahko preprečijo.

Vir: JZ Mala ulica - Center za otroke in družine v Ljubljani, Napovednik.com

Zemljevid