Dogodek je že minil.

Zvočna gong kopel v Antigravity svileni vreči

� Vabljeni ste, da se nam pridružite na posebnem nedeljskem večeru, kjer se bomo sproščali z zvokom gonga v objemu svilene vreče, hammocku.
� Zvočna gong kopel je namenjena obuditvi življenja, ki jo ustvarja 7 osnovnih čaker. Pričnemo z vajami raztezanja za sprostitev, nadaljujemo s kratko meditacijo in se predamo v enost z zvokom gongov in drugih glasbil ter zaključimo z obuditvijo v sedanjost.
� Doživite globoko sproščujoče in pomlajevanje učinke gonga nad tlemi. Vse okoli nas je sestavljeno iz vibracij/energije, vključno z vsako celico in organom v vas. To je razlog, zakaj imajo frekvence iz gonga sposobnost, da vas ponovno nastavijo, privedejo nazaj v optimalno stanje dobrega počutja.Zvok gongov že po 20 minutah izboljša počutje v vašem telesu na energetski, psihični in fizični ravni. Telo se razstrupi toksinov, izboljša se pretočnost meridianskih poti kar obudi živost celic in radost do življenja. Zvočno polje bodo soustvarjali sound creation gong, simfonični gong in druga glasbila.
� Pridite udobno oblečeni, v oblačila brez zadrg in bodite brez nakita (ker se lahko uniči tkanina hammocka). V primeru občutljivosti na glasnost zvoka, prinesite čepke za uho.
� Prispevek: 18€ .
Prijave na info@bodyminding.eu ali 031/881-179
Veseliva se praznovanja življenja z zvokom gongov! Tea in Valentina

Vir: Body Minding studio, Napovednik.com

Zemljevid