Andrejin Music Together - Jesenski semester Bongo

 Andrejin Music Together nudi neformalno glasbeno izobraževanje za otroke od rojstva do 5. leta starosti v spremstvu svojih staršev, po mednarodno priznanem programu zgodnjega spoznavanja z glasbo -  MusicTogether. V šolskem letu se zvrstijo po trije semestri, ki so vsak zase zaključena enota, zato je vpis sproten za vsak semester posebej. Učni načrt programa Music Together vsebuje 9 zbirk s po več kot dvajsetimi  pesmi različnih ritmov, tonalitet, zvrsti in kultur, ki z zabavnimi in starostno primernimi vsebinami ponujajo bogato glasbeno izkušnjo. 

Pesmi in aktivnosti izvajamo v slovenskem jeziku! Andrejin Music Together je poskrbel za primerne prevode in priredbe pesmi. 

Vsak semester je vpisanih več družin, za kar gre vsa zahvala zadovoljnim staršem in otrokom, ki širijo dober glas naprej.

 

V šol. letu 2020/21 se bodo zvrstili naslednji semestri:
Jesenski semester BONGO (Zaključeno)
Zimski semester ZVONČKI
Spomladanski semester TRIANGEL

Ure bodo potekale po ustaljenem urniku, ki je razviden v vpisnici. Glede na zanimanje se bo odprl še kakšen dodaten termin.

Prijazno vabljeni k vpisu!

V semester se lahko prijavite še pred predstavitveno uro in si tako rezervirate mesto, ker je število v skupinah omejeno.

Po predhodni najavi lahko pridete na ogledno uro tudi v času tekočega semestra. Urnik najdete na spletni strani.

Vpisi in informacije na.

in na facebook strani Andrejin Music Together

Vir: Andreja Zupančič, Napovednik.com

Zemljevid