Blues Experience - Odpovedano

ODPOVEDANO!

Vračilo kupnine:
- na mestu nakupa,
- pri nakupu na spletni trgovini Ljubljanskega gradu nam pišite na info-center@ljubljanskigrad.si in se dogovorite za vračilo,
- pri nakupu na spletni strani Moje karte pišite na podpora@mojekarte.si in se dogovorite za vračilo.

Vračilo kupnine bo možno do 31.12. 2020.

 

BLUES EXPERIENCE združuje slovenske jazz in blues glasbenike različnih generacij, ki ljubijo blues. Julijan in Zlatko sta gonilna sila Prismojenih profesorjev bluesa, Marko je svetovno znani jazz pianist, ki že leta živi v New Yorku, Igor in Tadej pa sta vsestranska glasbenika, ki skupaj sodelujeta v številnih projektih: Fake Orchestra, Boris Cavazza kvintet, Klemen Slakonja & Small Band ... Fantje so sklenili, da imajo bluesa dovolj, da bi se ga radi osvobodili, saj oznaka "blues" izhaja iz angleške besede blue, ki poleg barve pomeni tudi žalost in melanholijo. Edini način je, da ga skupaj zaigrajo. Saj, kot je nekoč pronicljivo izjavil Bob Dylan: "Everybody is trying to get the blues, but the point is to get out of the blues."/"Vsi (glasbeniki) se trudijo ujeti blues, ampak bistvo je izstopiti iz njega ."

Julijan Erič, električna kitara, glas
Zlatko Đogič, bobni, glas
Marko Črnčec, hammond orgle
Igor Leonard, električna midi kitara
Tadej Kampl, bas

Glasbena zvrst: blues

Jazz Club Ljubljanski grad je odprt od 19.00 do 22.00. Nastopi glasbenikov se začnejo ob 20.00.
Cena vstopnice vključuje povratno vožnjo z vzpenjačo. Zadnja vožnja vzpenjače je ob 22.30.

Prodaja vstopnic: prodajna mesta Ljubljanskega gradu, recepcija hostla Celica, spodnja postaja vzpenjače, na ljubljanskigrad.si in vseh prodajnih mestih mojekarte.si (med drugim na Petrolovih bencinskih servisih, v poslovalnicah Kompasa po Sloveniji …).

Vir: Ljubljanski grad, Napovednik.com

Zemljevid