Dogodek je že minil.

#BeActive #LetsIdus Test

V okviru promocije Mednarodnega dneva univerzitetnega športa, Evropskega tedna športa ter Dneva slovenskega športa, bomo 23. septembra 2020 izvedli testiranje European Fitness Badge. Test vključuje različne vaje, s katerimi se testira vzdržljivost, moč, koordinacijo in gibljivost, vključujoč oceno telesne strukture in drže. Na podlagi testiranja bo izdan prejme certifikat z osebnim rezultatom in priporočili.
Vaje v okviru testiranja so prilagojene za različne nivoje telesne pripravljenosti, tako da so primerne za vsakogar. K sodelovanju še posebej vabimo študente_ke in univerzitetno osebje.
Testiranje je brezplačno. Zaradi preventivnih ukrepov je udeležba možna le po predhodni prijavi (do zapolnitve prostih mest oz najkasneje do 22.09.2020) in ob spoštovanju varnostnih ukrepov. Prosimo vas, da se aktivnosti udeležite le če ste zdravi. Če imate povišano telesno temperaturo ali znake okužbe (kašelj, nahod, izcedek iz nosu in oči, težko dihanje, bolečine v žrelu, grlu, bolečine v mišicah, prebavne težave ) ali pa ste bili v stiku z osebo, ki kaže znake okužbe s COVID-19, se aktivnosti ne udeležujte. Vsi udeleženci_ke morajo upoštevati tudi navodila UŠD Rožna dolina.

Zunanje povezave: forms.gle/etfnmmywapdoetqv8EUSAFacebookTwitterInstagram

Vir: Evropska univerzitetna športna zveza, Napovednik.com

Zemljevid