Pridi na Sekiromet!

Pridite na usekano zabavo Sekiromet® v naš mega center na Kajuhovi 35! Spet boste lahko vrgli sekiro v met in odsekali vse skrbi – seveda ob upoštevanju vseh varnostnih priporočil. :)

Tako kot doslej igra Sekiromet® poteka pod vodstvom inštruktorja (ob ohranjanju varne distance 1,5 m), ki vam razloži pravila in pokaže pravo tehniko, nato pa boste v 1,5 urnem vodenem programu uživali v zabavnih tekmovalnih igricah – seveda ob upoštevanju priporočil NIJZ in stalnem ohranjanju varne razdalje do ostalih udeležencev. ;)

Center Sekiromet® na Kajuhovi 35 v Ljubljani ponuja kar šest ograd z dvanajstimi tarčami, ki so med seboj ločene – za varnost je torej poskrbljeno, prav tako v centru ne sprejmemo več kot 50 oseb naenkrat.

V igri lahko uživa vsak, ne glede na moč ali spol, tudi tu je važna tehnika. Sekiromet je izvrstna priložnost za prijateljska druženja, praznovanja rojstnih dni, fantovščine in dekliščine in teambuildinge! Le kdo bo zmagovalec turnirja? 

Prav nič se ne more primerjati s tistim občutkom, ko se sekira zapiči v les v centru tarče - preverite sami in rezervirajte svojo sekiro preko spletne strani 

Ob vnaprejšnji rezervaciji termina se veselimo vašega obiska – vse dni v tednu ob 15:00, 17:00, 19:00 in 21:00. Poleg prostora za metanje sekir imamo tudi ločen gostinski del, kjer lahko uživate ob pestri izbiri kraft piv. ;)

Termin lahko rezervirate na naši spletni strani, mailu ali telefonu 040 87 87 38.

PS: Najdražje lahko presenetite tudi z darilnim bonom!

Vir: Sekiromet - Axe Throwing Europe, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Sekiromet - Axe Throwing Europe:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid