Sekiromet na prostem!

Axe Throwing Europe vabi na #Sekiromet® na prostem! Ponovno se odpira outdoor enota v Orehovem gaju.


Super priložnost za zabavo, ki odseka vse skrbi –  in še na svežem zraku, v prečudoviti naravi in v skladu s smernicami za preprečevanje širjenja korona virusa.


Tako kot doslej igra Sekiromet poteka pod vodstvom inštruktorja (z distance), ki vam razloži pravila in pokaže pravo tehniko, nato pa boste v 1,5 urnem vodenem programu (kot doslej) uživali v zabavnih tekmovalnih igricah – seveda ob upoštevanju priporočil NIJZ in stalnem ohranjanju varne razdalje do ostalih udeležencev.

Varnost igralcev in zaposlenih je na prvem mestu. Zato smo ob upoštevanju visokih higienskih standardov in varnostnih napotkov, smo sprejeli dodatne preventivne ukrepe, ki veljajo za obiskovalce in inštruktorje

Zunanja enota Sekirometa® bo odprta od ČETRTKA do SOBOTE. Termini igre so predvideni ob 15:00, 17:00 ali 19:00. Obvezne so rezervacije vnaprej, priporočamo, da termin vnaprej tudi plačate preko PayPala ali predračuna.


Rezervacijo lahko opravite preko rezervacijskega obrazca na naši spletni strani, maila info@axe-throwing.si ali telefona 040 87 87 38.
Odsekajte skrbi in vrzite sekiro v met!

Vir: Sekiromet - Axe Throwing Europe, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Sekiromet - Axe Throwing Europe:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid