Pogovor z Antonom Volkovom

 

Vljudno vabljeni na pogovor z Antonom Volkovom, mojstrom argentinskega tanga in avtorjem knjige Objem med dvema korakoma. O tematiki knjige se bo z avtorjem pogovarjala Helena Hribar Marinšek.


O AVTORJU

Anton Volkov je poklicni plesalec in učitelj argentinskega tanga. Na plesnem področju deluje že več kot 17 let. Poklicno pot plesalca je izbral potem, ko je zaključil kariero v borilnih športih. Pred prihodom v Slovenijo je poučeval tango na svoji šoli v Moskvi, kot gostujoči maestro pa tudi v številnih evropskih državah in Izraelu. Sedaj svoje delo nadaljuje v Ljubljani in v Novem mestu. Poučevanje argentinskega tanga je več kot le njegov poklic, je njegovo življenjsko poslanstvo. Del te njegove velike radosti bi rad delil z vami, saj verjame, da so ljudje, ki plešejo, srečnejši, tolerantnejši, bolj razumevajoči in tenkočutni.


O KNJIGI

Knjiga OBJEM MED DVEMA KORAKOMA na zabaven, zanimiv in izpoveden način predstavi pot poklicnega plesalca argentinskega tanga in maestra Antona Volkova. V njej nam umetnik razkrije številne izzive, s katerimi se je srečal na svoji ustvarjalni plesni poti. Knjiga odlično naslika mavrični svet argentinskega tanga, ki je svet improvizacije, umetnosti gibanja in neštetih možnosti osebnega izražanja.

Želite Antona volkova spoznati tudi osebno? Vas zanima kaj mu daje gonilno moč, motivacijo, inspiracijo in kaj se skriva za vsemi temi skrivnostmi sveta improvizacije, zaupanja, povezave, umetnosti, številne možnosti osebnega izražanja v tangu, osebnega razvoja, razcveta? In zakaj vso to razburjenje okoli objema?

Če ste odgovorili pritrdilno, potem vas vljudno vabimo, da se nam pridružite na dogodku.

Vljudno vabljeni!

Vir: Zavod Jnana Bhakti Prada Trust, Napovednik.com

Zemljevid