ONLINE tečaj FD / smer notranja oprema

ONLINE tečaj FAKULTETA ZA DIZAJN smer NOTRANJA OPREMA


: POTEK TEČAJA
Tečaj bo potekal na sledeči način: vsak teden, 7 tednov za povrstjo boste prejeli na vaš elektronski naslov nalogo z razlago snovi v pdf. obliki. Nalogo naredite, jo skenirate in pošljete na sola@art-tecaji.com. V primeru, da boste potrebovali dodatno razlago ali pomoč nas pokličite na 041.516.760 in uredimo video klic.


: PROGRAM TEČAJA
Prostoročno risanje: risanje predmetov, objektov v perspektivi in preoblikovanje prostora
Seznanili se boste z linearno, centralno perspektivo, dvobežiščno, ptičjo in žabjo perspektivo. Usvojili boste upodabljanje tridimenzionalnega prostora in to upoštevali pri risanju predmetov in objektov. Risali bomo sobe jih renovirali in preoblikovali na papirju ter s pomočjo "kolaža" ustvarili nov notranji interier. Velik poudarek na tečaju pa je tudi na ustni pripravi na sprejemni izpit.


Tečaj zajema 7 vaj in korektur.
Ob vpisu na tečaj vam pošljemo celoten material in skripto za tečaj na vaš domači naslov. Cena je 250 EUR. Na koncu tečaja prejmete diplomo.
 
šola art:tečaji
Miklošičeva cesta 38
1000 Ljubljana


art-tecaji.com
sola@art-tecaji.com
tel. 041 516 760

art:tečaji je šola za risanje, slikanje, keramiko, kiparstvo, kaligrafijo, pisavo copperplate, nakit, oblikovalske računalniške tečaje ter pripravo devetošolcev na Srednjo šolo za oblikovanje in fotografijo: Umetniško gimnazijo in dijakov na fakultete likovne smeri; 1: Akademija za likovno umetnost in oblikovanje, 2: Pedagoška fakulteta, 3: Biotehniška fakulteta, 4: Fakulteta za arhitekturo, 5: Naravoslovnotehniška fakulteta, 6: Fakulteta za gradbeništvo, 7: Fakulteta za dizajn in 8: Zdravstvena fakulteta.

Vir: Šola art:tečaji, Napovednik.com

Zemljevid