Hitri zmenki (30-45 let) z Dogodki za Samske

Bi radi v 1 večeru spoznali od 6 do 20 novih oseb nasprotnega spola in prav z vsako izmenjali 7 minutk pogovora v dvoje?

 

Želite tudi vi preizkusiti najbolj priljubljen, učinkovit in zabaven spoznavni dogodek na svetu?

 

Ja? Potem so Hitri zmenki zagotovo najboljša izbira za vas!
 

➡️ To POLETJE bo ekstra spoznavno

 

September:

  • Sreda, 23. 9., ob 19. uri: 40-55 let
  • Četrtek, 24. 9., ob 19. uri: 30-45 let 
  • Četrtek, 24. 9., ob 20. uri: 50-65 let

Oktober:

  • Petek, 16. 10., ob 19. uri: 40-55 let
  • Petek, 23. 10., ob 19. uri: 30-45 let 
  • Petek, 30. 10., ob 19. uri: 50-65 let

 

❤️ Prijavite se na dogodek preko spletne strani Dogodki za Samske, pridite in se zabavajte ob spoznavanju prav vseh udeležencev na dogodku!
 

➡️ Ste vedeli? 


Na naših Hitrih zmenkih se je oblikovalo že več kot 25.000 prijateljstev, skoraj 2.000 parov, 13 porok in že 32 družinic. Lepo, kajne? :)

➡️ Kako potekajo Hitri zmenki?

Po vaši prijavi na dogodek vam bomo vsa navodila poslali na vaš e-naslov, a naj vam potek Hitrih zmenkov vseeno opišemo predhodno.

Po tem, ko se na dogodku zberemo in spijemo pijačo dobrodošlice, se dame vsedejo vsaka za svojo mizo, moški pa se, ob znaku organizatorja, na vsakih 7 minut presedejo k naslednji dami.

Na mizah vas čakajo listi za izpolnjevanje, pisala in celo različne ideje za pogovore:), tako da s seboj ne potrebujete nositi ničesar.

2 dni po dogodku pa vam (glede na vaše izpolnjene liste na dogodku) sporočimo rezultate dogodka - to pomeni e-naslove tistih oseb, s katerimi ste si bili vzajemno všeč. Od tam naprej so zmenki z ujemajočimi simpatijami seveda v vaši domeni.

➡️ Nad Hitrimi zmenki so navdušeni!

"Celoten večer poteka zelo zanimivo, navezovanje stikov je izredno enostavno, začetna trema mine v prvi minutki." (Tine, 33 let)

"Na dogodku pridemo vsi z isto željo - se spoznavati, se zabavati in izmenjevati informacije drug o drugem. Tako enostavno je to!
Boste videli, spoznavanje v živo je 100x boljše kot preko spleta. Gre za to, da takoj vidimo človeka, začutimo energijo drug drugega, ni sprenevedanja, ni pretvarjanja. Prideš z odprtimi kartami in si, če ne drugega, pripravljen na čudovito spoznavno doživetje, druženje, mreženje, pogovore o tem in onem. Res, toplo priporočam! Organizacija res na nivoju." (Helena, 33 let)


➡️ Kaj se pogovarjati na Hitrih zmenkih?

V 7 minutah se lahko, verjeli ali ne, pogovorite marsikaj. Poleg povedanega boste začutili energijo drug drugega in se tako veliko lažje odločili, ali bi želeli z osebo ostati v stiku ali ne. Če vam slučajno zmanjka besed, imate na mizi tudi listek s temami za pogovor.

 

Tudi Lea in Jure ter Tina in Rok so se udeležili Hitrih zmenkov v organizaciji Dogodkov za Samske.

 

Za lažjo predstavo, kaj vse se udeleženci pogovarjajo na Hitrih zmenkih, si oglejte spodnje videe.

 

Boste videli - 7 minut je optimalen čas, da o sogovorniku oz. sogovornici dobite prvi vtis in se odločite, ali želite z njim/njo ostati v stiku tudi po dogodku.

➡️ Kako se prijaviti na Hitre zmenke?

Obiščite spletno stran Dogodkov za Samske in se z enostavnimi koraki prijavite na dogodek. Po prijavi vam bomo poslali dodatna navodila na vaš e-naslov ali telefonsko številko.

Vas zanima še več?

 

⬇️ ⬇️

 

Vir: Dogodki za Samske, Napovednik.com

Zemljevid