Dogodek je že minil.

Meditacija za vsakdan - ponovno uglašen/a s sabo

  • Kaj: Umirjene vadbe
  • Kdaj: četrtek, 24.9.2020 od 18.00 do 19.00
  • Kje: Čopova hiša, Žirovnica
  • Prireditelj: Društvo YinYang
  • Vstopnina: 60 EUR za štiri zaporedna srečanja

MEDITACIJA ZA VSAKDAN - PONOVNO UGLAŠEN/A S SABO

...so redna skupinska meditacijska srečanja, s katerimi pričnemo četrti teden v septembru. �

Doživljanje stresa, izčrpanosti, neprijetnih občutkov in miselnega kaosa ni naše naravno stanje. To je znak, da smo izgubili stik s seboj in postali vpeti v omejujoča prepričanja, zahteve, pričakovanja in vplive okolja v katerem živimo. In res ni potrebno, da je tako.

S tehnikami umiritve in meditacije lahko ta stik znova obudimo in se tako naučimo sredi vsakodnevnih dogajanj ohranjati stabilnost, zadovoljstvo in notranji mir.

Z usmerjanjem pozornosti navznoter ustvarjamo ravnovesje in odkrijemo nov svet; svet občutkov, zaznav in notranjega videnja, s katerimi lahko ustvarjamo pozitivne spremembe na vseh področjih svojega življenja.

Udeleženci boste pridobili znanje in praktične izkušnje iz področij meditacije in naravnega zdravljenja. Namen srečanj je uvesti rutino in ustvariti skupinski energetski prostor, znotraj katerega bomo podprli vsakega posameznika pri njegovi/njeni samostojni praksi in pri lažjem prehodu skozi osebne izzive.

Kaj boste pridobili?
- naučili se boste, kako se umiriti in izboljšati koncentracijo
- bolje boste razumeli, kako misli, občutki in duhovna realnost vplivajo na vaše zdravje, odnose in dejavnosti
- pridobili boste sposobnost, da okrepite svoje zdravje in sposobnost regeneracije ter pozitivno vplivate na svojo okolico.
- veščine celjenja čustev in transformacije omejujočih prepričanj
- spoznali boste, kako se povezati s svojim notranjim jazom in kakšne darove nam to prinaša

Cena in prijava:
Srečanja se poravnajo enkrat mesečno (za 4 zaporedne termine skupaj). Cena je 60 € za srečanja v živo in 40 € za online. Prijava velja skupaj z nakazilom na TRR, najkasneje en dan pred začetkom prvega srečanja. Več informacij: info@yinyang-taiji.si

Vir: Društvo YinYang, Napovednik.com

Zemljevid