DP4- delavnica metode DP4- Celostna Transformacija

  • Kaj: Osebnostna rast
  • Kdaj: sobota, 10.10.2020 od 9.00 do 16.00
  • Kje: Ljubljana
  • Prireditelj: Nova Alkimija
  • Vstopnina: 90 EUR

V enem dnevu udeleženci spoznajo in popolnoma obvladajo ta mogočni sistem za samostojno uporabo. DP-4 je orodje s katerim pomagate sebi in drugim. Možnost uporabe DP-4 je skorajda neomejena na vse različne elemente in aspekte življenja.

Z njim nevtraliziramo čustvene, psihološke, telesne in duhovne elemente, ki preprečujejo posamezniku, da se polno realizira v sedanjem trenutku. DP-4 predstavlja kvantni preskok v alternativni psihoterapiji in pri reševanju življenjskih problemov. Avtor metode je Ž.M.Slavinski, ki je ustvaril mnogo različnih metod alternativne psihoterapije in spiritualne tehnologije. Od leta 1970 je napisal približno 30 knjig s tega področja.

Komu je seminar namenjen?

- posameznikom, ki si želijo pomoči pri odpravi svojih težav in problemov
- različnim terapevtom kot učinkovito nadgradnjo dvojega dosedanjega znanja in pri pomoči drugim
- osebam, ki želijo prevzeti odgovornost v svoje roke kot učinkovita samopomoč in delo na sebi
- osebam, ki želijo živeti svoj polni potencial pri odpravi neravnovesij in pri manifestaciji ciljev

Tu niso potrebno ure in ure vztrajnega dela na sebi brez rezultatov, povprečen proces traja okoli 15 minut. Večina sistemov in tehnik "favorizira" pozitivno mišljenje in poudarja samo en vidik celote. DP-4 popolnoma zajeme cel spekter dualistične percepcije in nevtralizira vse elemente, ki nam preprečujejo videnje celotne slike. Modrost daljnega Vzhoda nas uči, da trajne rezultate dajejo samo metode in pristopi, ki nevtralizirajo obe nasprotnosti v človeški zavesti. Na veliko žalost zahodnega človeka pa ti sistemi zahtevajo leta in leta napornega dela. Z DP-4 ustvarjamo željene identitete, npr; srečna oseba, kreativna oseba, zdrava oseba, samozavestna oseba Kasneje se te identitete avtomatsko, brez napora realizirajo v našem življenju.

Ko vidimo, da smo za svoje izkušnje odgovorni sami in sebe postavimo na vrh piramide, se tudi zunanje okoliščine spremenijo. Mi živimo v dualističnem svetu. Vsak stvar ima svoje nasprotje in večino življenja izkušamo vse v nasprotjih: laž-resnica, malo-veliko, ljubezen-bolečina, toplo-mrzlo, sedanjost-prihodnost, začetek-konec, dobro-zlo. Ena polovica izkušnje je ponavadi za nas pozitivna, druga polovica pa negativna.

DP-4 nam omogoča, da integriramo katerikoli par polaritet v naše bitje in s tem dvignemo našo vibracijo in zavedanje. DP-4 je sinteza najboljšega kar v tem trenutku predstavlja zahodna filozofija v povezavi z vzhodno filozofijo.

V samo v enem dnevu boste dobili vse znanje in vedenje, da boste rešili katerikoli psihološki, čustveni in spiritualni problem v 10-15 minutah! Osebno se lahko prepričate, da bi to verjeli.

Na koncu dneva boste vi lahko rekli: "Sedaj vem, da nikoli ni pozno, da doživim srečno otroštvo!"

Ena od udeleženk seminarja DP-4 je takole doživela to učinkovito metodo in svojo izkušnjo opisala na internetu: "Nisem mogla niti sanjati, da obstaja tako hitra in učinkovita metoda. še zmeraj se čudim. Za večino udeležencev so trajali procesi manj kot 30 minut. Žal mi je, ker tega nisem poznala že prej."

Pomembno: Niso potrebne nobene izkušnje ali predznanje

Delo bo potekalo v majhni skupini. Prijave sprejemam do zasedbe mest. 

DP-4 seminar v Ljubljani

Voditelj Grega Gregorec, trener sistemov spiritualne tehnologije

Datum in čas delavnice: sobota 10.10.2020 od 10.00 do 16.00 ure v Ljubljani

Cena seminarja: 90 evrov, ob prijavi 2 oseb je cena 80 evrov za posamezno osebo.

Vsi udeleženci dobijo potrebno gradivo.

Vse informacije na tel: 051/783-072 ali preko e-pošte:

spiritualna.tehnologija@gmail.com

[email protected]

Več o DP-4 delavnici na spletni strani

Vir: Nova Alkimija, Napovednik.com

Zemljevid