Šola zmajeslovja: Skrivna pisava - Odpovedano

ODPOVEDANO!

Vračilo kupnine:
- na mestu nakupa,
- pri nakupu na spletni trgovini Ljubljanskega gradu nam pišite na info-center@ljubljanskigrad.si in se dogovorite za vračilo,
- pri nakupu na spletni strani Moje karte pišite na podpora@mojekarte.si in se dogovorite za vračilo.

Vračilo kupnine bo možno do 31.12. 2020.

 

Zmajeslovje velja za eno izmed najstarejših naravoslovnih ved, vendar je kljub temu najmanj raziskano. Nihče ne ve, kako dolgo so zmaji že del našega sveta in od kod so prišli … No, to, da nihče ne ve, ne drži povsem … Na Gradu namreč živi moder in izkušen profesor zmajeslovja, ki zelo veliko ve o zmajih, govori se celo, da občasno obišče njihov skrivnostni svet.
Ker se še vedno najde marsikdo, ki krvoločne zmaje iz izmišljenih starodavnih pravljic meče v isti koš z zmaji, ki so varuhi narave, največjih skrivnosti sveta in modrosti življenja, se je profesor zmajeslovja odločil, da bo skupaj s svojo vajenko - pustolovko, popravil to krivico, zato je ustanovil prvo Šolo zmajeslovja pri nas. Skupaj se bomo odpravili na zabavno in nepozabno pustolovščino odkrivanja skrivnosti in zanimivosti iz življenja zmajev.

Skrivna pisava
Pred nami je povsem nov izziv. Ste vedeli, da imajo tudi zmaji svojo pisavo in poleg ljudi veljajo za edina bitja na našem planetu, ki ne le govorijo, temveč znajo tudi pisati, seveda pa to veščino uporabijo le, kadar okoliščine to zahtevajo. Zelo dobro se namreč zavedajo, kakšne bi bile posledice, če bi njihovo sporočilo prišlo v napačne roke. Tokrat bodo na preizkušnji naša srčnost, predanost in pogum. Združiti bomo morali moči in napeti možgančke, da bomo uspešno rešili uganke, ki nam bodo razkrile skrito sporočilo.


Vabljeni tudi na naslednje nepozabne pustolovščine:

Prvi semester v šolskem letu 2020/2021:
28. 11. 2020 ob 11.00: Zmajeva skrivnost

Drugi semester v šolskem letu 2020/2021:
6. 2. 2021 ob 11.00: Uročena pustolovka
6. 3. 2021 ob 11.00: Začarani zmaji
3. 4. 2021 ob 11.00: Eliksir življenja

Primerno za otroke od 4. do 10. leta starosti

Zbirno mesto: most pred glavnim vhodom

Za obisk interaktivnega vodenega ogleda priporočamo vožnjo s tirno vzpenjačo; z nakupom vstopnice si zagotovite znižano ceno povratne vozovnice.

Ob udeležbi na vodenem ogledu je obvezno nošenje maske.

Cena vstopnice: 5,00 EUR
Cena paketa vseh treh srečanj v sklopu posameznega semestra: 13,00 EUR

Prodaja vstopnic: prodajna mesta na Ljubljanskem gradu, spodnja postaja vzpenjače, ljubljanskigrad.si ter na vseh prodajnih mestih mojekarte.si . Število vstopnic je omejeno.

Vir: Ljubljanski grad, Napovednik.com

Zemljevid