Pripovedovalska delavnica za otroke in starše

Besede so kot kocke, same zase ne povejo veliko, a če jih daš na kup, lahko iz njih sestaviš najbolj presenetljive svetove, najbolj razburljive zgodbe. Prav to bomo počeli na pripovedovalski delavnici: izmišljevali si bomo zgodbe, se igrali z besedami in njihovimi pomeni, pripovedovali bomo in tudi poslušali.

Pripovedovalska delavnica želi prek zabavnih iger pri otrocih krepiti veščino ubesedovanja domišljijskih podob, pa tudi lastnih izkušenj, čustev in misli, ter spodbujati veselje do odkrivanja tega, kaj vse zmorejo besede.

Pripovedovalsko delavnico vodi pripovedovalka Špela Frlic, ki je svojo pripovedovalsko pot kot urednica oddaje ter pripovedovalka začela pri pripovedovalsko-glasbeni skupini Za 2 groša fantazije. Od leta 2017 programsko vodi Pripovedovalski festival.

Pripovedovalska delavnica je primerna za otroke od 5. do 9. leta starosti.

Delavnico bomo izvedli v Grajskem parku, zato priporočamo, da imate s seboj topla oblačila.
V primeru slabega vremena bo delavnica v Zmajevem brlogu.

Cena vstopnice: 5,00 €

Prodaja vstopnic: prodajna mesta na Ljubljanskem gradu, spodnja postaja vzpenjače, ljubljanskigrad.si ter na vseh prodajnih mestih mojekarte.si.

Za obisk dogodka priporočamo vožnjo s tirno vzpenjačo; z nakupom vstopnice si zagotovite znižano ceno povratne vozovnice.

Dogodek je del spremljevalnega programa 23. Pripovedovalskega festivala.

Vir: Ljubljanski grad, Napovednik.com

Zemljevid