Dogodek je že minil.

Tečaj - brazilska madero po perfectbody metodi

TEČAJ BRAZILSKE VAKUM MADEROTERAPIJE PO PERFECTBODY METODI:

25.10. Maribor, Radvanjska cesta 29
od 9:00 do 15:00


Predstavljamo novost - brazilska vakum maderoterapija po perfectbody metodi s posebnimi lesenimi skodelicami, ki je bolj učinkovita od navadne klasične maderoterapije, saj je sestavljena iz:
1. posebne masaže z lesenimi pripomočki - maderoterapije in lesenimi skodelicami, ki ustvarijo vakum,
2. brazilske masaže za preoblikovanje telesa, ki temelji na limfni drenaži,
3. anticelulitne vakum masaže s pomočjo ventuz,
4. praksa in znanje, ki smo ga pridobili skozi leta delovanja na področju preoblikovanja telesa in vse skupaj združili v sistem - perfectbody metodo.

 
Pri brazilski madero po perfectbody metodi uporabljamo poseben set valčkov in dve skodelici naenkrat, zato so rezultati še hitrejši in bolj perfect.

Zakaj je brazilska madero bolj učinkovita od maderoterapije?
1. Bolj globinsko delovanje
Brazilska madero po perfectbody metodi deluje na principu visokega in nizkega podpritiska, zato gre za globinsko delovanje na nivojih, ki so s prsti ali valjčki težko dosegljivi. S pomočjo vakuma fascijo raztezamo fascijo, jo delamo bolj prožno, elastično in s tem omogočamo sprostitev ujetih toksinov in večjo hidriranost ter prožnost fascije. Rezultat je odprava celulita in toksinov, manjši obseg in večji tonus kože.

2. Sprostitev limfnih in krvnih kapilar
S pomočjo vakuuma v skodelici pride do nizkega tlaka, ki posrka vase kožo in jo s tem privzdigne, obenem pa pride do raztezanja tkiva in do sprostitve limfnih in krvnih kapilar. Posledično se poveča količina krvi v globljih, večjih žilah, kar omogoči prekrvitev tistih predelov, ki so bili pred tem slabo prekrvljeni ali je bila cirkulacija prekinjena.

3. Takojšen rezultat
S pomočjo brazilske madero izboljšamo mirkocirkulacijo in povečamo dotok hranil in kisika v telo. Limfne kapilarice postanejo bolj pretočne, s pomočjo vakuuma limfne kapilare posrkajo večje količine limfe, s čimer dosežemo učinkovito razstrupljanje telesa in takojšen rezultat - občutno izgubo centimetrov.

4. Manjši obseg
S pomočjo skodelic in vakuuma dosežemo, da se izloči maščoba iz celice in tako pride v medcelični prostor, nato jo s pomočjo posebne tehnike premaknemo v limfne vozle oz. bezgavke. Bezgavke imajo nalogo, da prečistijo limfno tekočino, v kateri je sedaj tudi maščoba. Ker se pospeši razstruljanje, telo vso maščobo, odvečno vodo, toksine izloči preko urina ali s potenjem. Rezultat je nekaj centimetrom manjši obseg na katerem smo izvajali perfect madero po perfectbody metodi.
Zato imamo po brazilski madero naverjeten rezultat že po prvi maderoterapiji.

Učinki brazilske maderoterapije po perfectbody metodi:
- koža je bolj gladka, napeta, čvrsta, prožna in zdravega videza,
- vezivno tkivo - fascija postane vedno bolj prožna,
- zmanjša se videz celulita,
- izboljša se videz strij, ker se zmanjšuje razlika med strijo in ostalim tkivom,
- stimulira cirkulacijo krvi in limfnega pretoka,
- spodbuja nastajanja kolagena, elastina,
- izboljša se presnova,
- pospeši se izločanje znoja in toksinov,...

 

Cena za tečaj brazilske maderoterapije vsebuje:
1. komplet lesenih pripomočkov, skodelic, lopatice in kock (7 kom)
2. dostop do video vsebin - teorije o preoblikovanju telesa, pred tečajem maderoterapije
3. teorija brazilska maderoterapija
4. praksa brazilska maderoterapija
5. video tečaj klasične maderoterapije
6. podpora po tečaju
7. - 30 % popust na kreme in olja v spletni trgovini shop.maderoterapija.si

Cena skupaj: 700 eur, za tečajnice, ki so že opravile tečaj klasične maderoterapije je cena 400 eur (prejmejo 5 kom - skodelice)
Mestu na tečaju je rezervirano po plačilu prijavnine (30 %).

Več informacij o brazilski maderoterapiji po perfectbody metodi, o tečaju za brazilsko maderoterapijo na 031 445 802, info@maderoterapija.si.

Za tečaj maderoterapije pri nas ni potrebno predznanja, saj ti omogočamo neomejen pristop do vseh nadaljnih enakih tečajih, da si pridobiš znanje v praksi.

Zaradi trenutnih razmer, smo omejili število tečajnic na maksimalno dve tečajnici, zato se je potrebno čimprej prijaviti in plačati prijavnino, saj je le tako zagotovljeno mesto na tečaju.

V ČEM SE NAŠI TEČAJI MADEROTERAPIJE RAZLIKUJEJO OD OSTALIH?
Kakšne so razlike med tečaji in kaj ponujamo zraven pridobljenega znanja o pravilnem izvajanju maderoterapije.

STROKOVNO ZNANJE:
Na tečaju maderoterapije ti ne predamo samo tehnike kako pravilno izvajati maderoterapijo ampak tudi vse praktične izkušnje pri preoblikovanju telesa, ki smo jih v 11. letih pridobili v centru Perfect Body. Razvili smo poseben vprašalnik, ki ti pomaga že na uvodnem posvetu ugotoviti ali je stranka idealna kandidatka za popoln rezultat in kaj more ona narediti, da ga doseže. Na teoretičnem delu vsaka tečajnica pridobljeno znanje pokaže na modelu, sestavi paket, naredi uvodni pogovor, opravi slikanje in testno maderoterapijo. Praksa nam je pokazala, da če upoštevaš vse kaj se naučiš na tečaju, od 10. Brezplačnih testnih maderoterapij, prodaš 9 paketov.

ONLINE MADERO AKADEMIJA:
Ker se zavedamo, da je čas dragocen, smo tečaj maderoterapije strukturirali tako, da se v enem dnevu preda teoretično znanje o maderoterapiji, nato tečajnica to znanje preizkusi na svojem modelu, na njem opravi posvet, pregled in slikanje, priporočeno število maderoterapij in nato osvoji praktično znanje. Ker je na tečaju podano ogromno informacij v kratkem času, smo tečaj posneli v video obliki, do katere tečajnica dostopa po tečaju in tako utrjuje svoje znanje.

UČENJE MADEROTERAPIJE NA MODELU
Na tečaju maderoterapije je potrebno imeti svoj model, na katerem že vadiš podajanje znanja o maderoterapiji, opraviš pregled, vprašalnik in posvet ter izvajaš madeoterapijo. Tako ne izgubljamo časa, ko se tečajnice učijo ena na drugi.

SKUPINA DO 3 TEČAJNICE
Zaradi varnostnih ukrepov in primerne razdalje, na skupinski tečaj maderoterapije sprejmemo maksimalno # tečajnice (in 3 modele). Zaradi majhega števila tečajnic se lahko madero coach posveti vsaki posebej in se lahko v enem tečaju naučiš pravilnega izvajanja maderoterapije po perfectbody metodi.

BREZPLAČNI PONOVNI NEOMEJEN OBISK ENAKEGA TEČAJA MADEROTERAPIJE
Ker se vedno dodatno izobražujemo, sledimo najnovejšim trendom in uvajamo najnovejše metode na področju maderoterapije za preoblikovnje telesa, odpravo celulita in pomlajevanje obraza, nudimo tečajnicam brezplačni ponovni obisk enakega tečaja v roku enega leta, da obnoviš znanje in osvojiš novosti.

OSVAJANJE PRAKSE V PERFECTBODY MADERO CENTRU
Če nimaš možnosti izvajanja prakse, ti omogočamo prakso na naših modelih v našem perfectbody centru v Mariboru, vsak delovni dan v roku 3. mesece po tečaju.

BREZPLAČNA TESTNA MADEROTERAPIJA
Vsaka tečajnica je vedno dobrodošla, da pred ali po tečaju maderoterapije po perfectbody metodi preizkusi delovanje maderoterapije in perfectbody metode na lastni koži v našem perfectbody madero centru v Mariboru.

NEPRESTANA PODPORA PO TEČAJU MADEROTERAPIJE
Ker se zavedamo, da se prava vprašanja pojavijo komaj, ko izvajamo maderoterapijo v praksi, smo vedno na voljo za vsa vprašanja in usmeritve na telefonu ali po mailu.

PROMOCIJA TEČAJNICE NA SPLETU
Vsaka tečajnica, ki želi, vpiše svoj salon v bazo perfect maderoterapevov, ki se oglašuje na spletu, socialnih medijih in pod skupnim brandom – maderoterapija perfectbody v tiskanih revijah. Tako je zagotovljen dotok strank, ki želijo maderoterapijo po perfecbody metodi v določenem kraju.

IZVAJANJE TEČAJEV MADEROTERAPIJE V 4 MESTIH
Tečaje maderoterapije izvajamo v Ljubljani, Mariboru, Celju in Novem mestu ter individualno na vaši lokaciji (individualen tečaj).

STALNI POPUST PRI NAKUPU PRIPOMOČKOV ZA MADEROTERAPIJO
Našim tečajnicam nudimo stalni popust za nabavo pripomočkov (olja, kreme, pilingi) za maderoterapijo v spletni trgovini shop.maderoterapija.si.

PRAKTIČNE IZKUŠNJE, REZULTATI, ZADOVOLJNE STRANKE MADEROTERAPIJE
Ekipi maderoterapije po perfectbody metodi je najbolj pomembno, da predamo praktične izkušnje, ki smo jih skozi leta pridobili in na ta način olajšamo tečajnici, da si sama razbija glavo zakaj pri določenih strankah ni razultata, čeprav bi moral biti in da pri določenih strankah doseže popolni razultat že po nekaj maderoterapijah.

Največ o vsem dokazujejo naše tečajnice, ki dosegajo popolne rezultate.

Prijaviš se lahko tako, da izpolniš prijavnico na dnu strani:

ali nam pošlješ mail na info@maderoterapija.si.

Vir: Medicinsko estetski center Perfect Body, Napovednik.com

Zemljevid