Mednarodni učiteljski tečaj za učitelja joge

  • Kaj: Strokovno izobraževanje
  • Kdaj: sobota, 3.10.2020 od 9.00 do 15.30
  • Kje: Mokini Yoga, Ljubljana
  • Prireditelj: Mokini Yoga studio
  • Vstopnina: Od 1350 EUR dalje

Z velikim navdušenjem objavljamo, da je za mednarodni tečaj 200- urni ONLINE Hatha Yoga Teacher Training že možna prijava! Kreirala sem čudovit online program, da ostanemo v stiku z jogo tudi v časih, ki prinašajo malce več izziva glede osebnega stika. S svetlobo v srcu lahko še vedno sledimo poti joga učencev.

Naš RYS-200 Teacher Training nudi najvišje standarde kar se tiče vsebine, znanja in osebnega raziskovanja. Globoko se bomo poglobili v jogijsko filozofijo in zgodovino, anatomijo in fiziologijo, pripravo ure in vodenja, varne asistence in različnih variacij, da lahko učite raznoliko populacijo. Svojo sveto strast do joge lahko preoblikujete v duhovno karierno pot ali pa raziskujete še bolj poglobljeno za vašo osebno prakso. Po opravljenem tečaju in opravljenih izpitih, boste prejeli Mokini yoga school 200-hr Yoga Teacher Training Certificate, ki vam daje možnost registracije v svetovno znano organizacijo Yoga Alliance as a RYT-200.

Simona Vrhovec je študirala tradicionalno Hatha yogo v Kerali, India, pod vodstvom Swami Santhi Prasada. Sledi tradicionalnim tekstom, kot je Hatha yoga pradipika, Patanjali yoga sutras, Vedas. Zelo pomembno je poznati izvor, od kod prihaja jogijska filozofija, a istočasno integrirati modrosti v današnji prostor in čas. Zato se tudi naučimo voditi jogo z jogijskimi pripomočki, variacijami, programi za nosečnice, starejše ljudi, ljudi s poškodbami.

Srečevali se bomo12 - krat med vikendi ( enkrat do dvakrat mesečno ) po 6 - 7 ur dnevno. Prejeli boste tudi različne obvezne vaje, ki jih je potrebno opraviti do naslednjega srečanja. Tako se boste tudi pripravili na nadaljevanje tečaja, obenem pa prakso utrjevali.

Predavanje bodo vodena preko Zoom aplikacije in snemane, da si ogledate, v primeru, da se srečanja ne morete udeležiti. Na voljo bodo še 48 ur po dogovorjenem predavanju. Nekatere vsebine bodo snemane v naprej.

Namenjen je resnim in predanim praktikom joge, ki srčno čutijo jogo, kot način življenja.

DARILO: Dostop do vsaj 80 jogijskih sadhan, v naprej posnetih ali vodenih živo. Prejemete dostop do FB - skritih skupin. Idealno za poglobljeno raziskovanje priprave ure in različnih pristopov. Dostop do hatha yoge, yin yoge, sproščanja, meditacije, pranayame. Preprosto čudovito.

Naš Yoga Teacher Training program sledi standardom in smernicam, ki jih ima International Yoga Federation and Yoga Alliance US.

Vsebina: Teorija: Anatomija in fiziologija, Metodologija poučevanja, Filozofija joge in etika, Različne poti joge: Raja Yoga, Jnana Yoga, Bhakti Yoga, Karma Yoga, Hatha Yoga, Yoga sutra of Patanjali, Pranayama, Kundalini Yoga – Čakre in energetska anatomija, Kriyas, Karma, Meditacija, Mantras, Praktični trening in vodenje.

Skupina sprejme le 9 udeležencev, zato pohitite s prijavo.

Vir: Mokini Yoga studio, Napovednik.com

Zemljevid