V Cityparku razstava fotografij podmorskega sveta

  • Kaj: Fotografska razstava
  • Kdaj: ponedeljek, 3.8.2020 od 9.00 do 21.00
  • Kje: Citypark, Ljubljana
  • Prireditelj: Lin&Nil, d. o. o.
  • Vstopnina: Brez vstopnine

V Cityparku razstava več kot 50 fotografij čudovitega podmorskega sveta

V Cityparku, največjem nakupovalnem središču v Sloveniji, se v ponedeljek, 3. avgusta, odpira fotografska razstava z naslovom Čudoviti podmorski svet.

Več kot 50 prizorov iz slovenskega morja je posnel podvodni fotograf Tihomir Makovec, ki se z naravoslovno fotografijo ukvarja že več kot tri desetletja.

Kot vodja potapljaške baze in potapljaški inštruktor Morske biološke postaje Piran v svoj fotografski objektiv uspešno lovi skrivnosti slovenskega podmorskega sveta.

Fotografije, ki bodo ustvarile pravo morsko vzdušje, bodo do petka, 14. avgusta, na ogled na dveh lokacijah; v pritličju pred trgovino Interspar in po hodnikih prvega nadstropja Cityparka.

Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 18. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. Lani ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec velikih nakupovalnih središč v šestih državah. Trenutno podjetje upravlja 29 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi. Površina za oddajo znaša 790.000 kvadratnih metrov. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. Lani so najemniki na lokacijah SES ustvarili 2,83 milijarde evrov bruto prodaje. SES že od vsega začetka nudi svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradnje, oddajanja nakupovalnih površin in upravljanja nakupovalnih središč tudi kot storitev za zunanje lastnike nakupovalnih središč. SES nakupovalna središča so prejela že več nacionalnih in mednarodnih nagrad za arhitekturo, oblikovanje, trajnost, zasnovo prometa in inovativno trženje. SES je del skupine SPAR Austria.

Vir: Lin&Nil, d. o. o., Napovednik.com

Zemljevid