Kvantna Transmisija- 4-dnevni energijski prenos

  • Kaj: Osebnostna rast
  • Kdaj: torek, 4.8.2020 od 21.00 do 22.00
  • Kje: Ljubljana
  • Prireditelj: Nova Alkimija
  • Vstopnina: 50 EUR

Transmisijska 4-dnevna terapija/prenos na daljavo
od torka 4.8. do petka 7.8.2020 vsak dan od 21:00 do 21:20 ure ( v petek do 22:00 ure)

Vsaka prijavljena oseba lahko prijavi še eno osebo brezplačno.


Transmisijska 4-dnevna terapija je zgoščeno usmerjen prenos energije in zavesti, ki posamezniku omogoča doživljanje globokega miru in ravnovesja, globoka meditativna stanja in aktivira samozdravilne in obrambne sposobnosti telesa in vodi posameznika nazaj k celovitosti, ter harmoniji telesa in uma. Primeren je za vse posameznike, ki stopajo ali so že na duhovni poti, se ukvarjajo z osebnim razvojem in tudi za ljudi, ki okrevajo po različnih poškodbah ali imajo diagnosticirana različna bolezenska stanja. Večino našega življenja je pozornost na zunanjem svetu, osebah, predmetih doživljamo vzpone in padce, enkrat smo veseli, drugič žalostni zdravi ali bolni napeti ali sproščeni transmisija nam pomaga predelati različne vrste vtisov ( mentalne, čustvene, telesne ). Vezanost na situacije, napačno razumevanje, močna negativna čustva, strahovi, ki nas omejujejo, ujetost v usodo vsi ti vtisi vplivajo na naše fizično telo in posledično na naše zdravje. Če je tega preveč lahko privede do neravnovesja in bolezenskih stanj. Ko se nakopičeni vtisi, ki jih doživljamo postopoma umirijo, se zdravi in obnavlja tudi naše fizično telo. Čas, ki ga namenite za transmisijo je koristen vložek v sebe in v svoj razvoj.

Veliko število udeležencev, ki so se v preteklih letih udeleževali torkovih transmisij je izrazilo željo po poglobitvi samega učinka transmisije. To je vodilo k temu, da sem se odločil za ta 4-dnevni proces.

Vsak mesec bosta na voljo dva termina (prvi in tretji torek v mesecu) na katera se boste lahko prijavili in sodelovali v transmisijski 4-dnevni aktivni terapiji/prenosu.

Nikamor vam ne bo potrebno iti, sodelovali boste lahko od doma, v svoji sobi, v tujini , kar je vsekakor velika prednost. Učinek na daljavo je enak, pogosto še bolj intenziven kot v živo, kar so potrdili mnogi udeleženci transmisije. 
Število udeležencev 4-dnevne transmisije je omejeno na 8.

Več o sami transmisiji in njenih učinkih si lahko preberete 

Veliko je tudi različnih pričevanj in zanimivih povratnih informacij o pozitivnih učinkih delovanja transmisije.

Več o temu lahko preberete na


Kvantna Transmisija učinkovito pomaga pri:

doseganju popolnega notranjega miru
globoki prenovi na podzavestni ravni
osvobajanju od omejujočih vzorcev, prepričanj in identifikacij
aktiviranju samozdravilnih in obrambnih sposobnosti telesa
doživetju svoje dušne- duhovne esence
nespečnosti in omogoča pravi nočni počitek
hitrejšemu okrevanju po bolezni in poškodbah
širjenju zavesti
dvigu v dimenzije svoje večne biti
osvobajanju od ponavljajočih se karmičnih vzorcev
doživetju življenja kot čiste, brezpogojne radosti
čustveni in mentalni transformaciji
duhovnem prebujanju

 
Kdaj bo potekala in koliko časa traja transmisija?
Transmisija bo potekala 4 dni zapored ob točno določeni ( vsak dan enaki) uri. Posamezna transmisija traja 15 minut.

Kdo izvaja Transmisijo?
Kvantno Transmisijo vodi in izvaja Grega Gregorec, ki je tudi avtor same metode. Kvantna transmisija je nastala kot preblisk in uvid v strukturo vesolja in delovanja zavesti. Transmisija kot sama metoda ni učenje kako kaj dobro narediti ali zdraviti, temveč gre v svojem delovanju do samega jedra, bistva, ki ga nobena metoda ali učenje kot tako, na nek način ne more zajeti. Transmisija gre onkraj našega pogojenega uma, naših pogojenih predstav in identifikacij in pelje človeka v brezčasje, enost. Pelje nas onkraj vseh dvojnosti do svojega izvora, svojega sebstva.

Kako se naj pripravim na Kvantno Transmisijo?
V času transmisije je najbolje, da najdete miren prostor, se namestite v udoben položaj, leže ali sede. Oči imate lahko zaprte. Ni nobene potrebe, da bi bili preveč koncentrirani.

Kar je potrebno je, da se prepustite in opazujete. Opazujete lahko tok misli, občutkov in telesnih senzacij. Po koncu transmisije večina občuti globok mir in sproščenost, zato lahko v tem stanju ostanete še nekaj časa po transmisiji in malo "poležite" ali "posedite".

Karkoli se pojavi med transmisijo ( misli, čustva, slike, telesne senzacije) ali se ne pojavi- vse to popolnoma odgovarja potrebam posameznika v danem trenutku. Gre za popolno sprejemanje tega, kar se dogaja v danem trenutku. Nobena stvar, ki jo doživljate ali tudi ne, ni ne dobra ali slaba. Je to s čemer ste in to sprejemate.

Priporočljivo je, da si pred začetkom Transmisije vzamete nekaj minut časa za sproščanje in tišino, da se čim bolje pripravite na samo sprejemanje pretoka energije in zavesti. Posamezniki poročajo, da se na ta način izkušnja Transmisije še poglobi in intenzivira.

Priporočam tudi, da si pred začetkom 4-dnevne transmisije opišete vaše trenutno stanje, probleme, razloge za sodelovanje, hotenja vse, kar čutite lahko daste na papir. Enako lahko naredite po koncu celotnega štiridnevnega procesa.

Pogoj za udeležbo na Transmisiji je polnoletnost.


Kako se prijavim na 4-dnevno transmisijsko terapijo/prenos?
Prijavite se preko elektronske pošte kvantna.transmisija@gmail.com

Prijava je potrjena s plačilom na spodnji TRR.

Če imate morebiti dodatna vprašanja me lahko kontaktirate preko telefona 051 783 072 ( Grega) ali preko e-pošte (kvantna.transmisija@gmail.com)

Cena 4-dnevne transmisije je 50 evrov. Prijave sprejemam do zasedbe mest.

Znesek 50,00 eur nakažite na naslednji TRR:

Nova Alkimija, Gregor Gregorec s.p.
Ob Potoku 19
1000 Ljubljana
št. TRR: SI56 6100 0001 2659 623 HDELSI22 ( swift/bic)
sklic : datum plačila
namen: Transmisija

Vsaka prijavljena oseba lahko prijavi še eno osebo brezplačno.

 

Vir: Nova Alkimija, Napovednik.com

Zemljevid