Cirkus stop

Dobimo se pred Škucem: Odprtje razstave: CIRKUS STOP., NTF, Oddelek za tekstilstvo, grafiko in oblikovanje, Katedra za oblikovanje tekstilij in oblačil

Naslov prodajne razstave CIRKUS STOP. ponazarja dogajanje v tekstilni in modni industriji, ki so jo v preteklih mesecih močno zaznamovale pandemija in posledične družbene spremembe. (Pre)hiter ritem modne industrije je bil tako rekoč čez noč ustavljen.

Kreativni ustvarjalci se pri svojem delu ves čas odzivajo na trenuten duh časa, s katerim izražajo svoja stališča in občutenja. Na razstavi so skozi izdelke predstavljena razmišljanja študentov oblikovanja tekstilij in oblačil, kot odslikava nove resničnosti in prilagoditev na nastalo situacijo.

POMEMBNO:

Dogodka se udeležite le, če ste zdravi_e, nimate simptomov okužbe z novim koronavirusom in niste bile_i izpostavljene_i tveganjem za okužbo z novim koronavirusom.

Potrebno je vzdrževati socialno distanco.

Za vstop v zaprte prostore potrebujete masko, pred vstopom si razkužite roke.

Prosimo, upoštevajte priporočila NIJZ, dostopna na povezavi: 

 

Društvo ŠKUC si pridržuje pravico do spremembe programa.

Organizator: Društvo ŠKUC, Stari trg 21, Ljubljana, info@skuc.org,  FB, Instagram

 

Prost vstop nam omogočajo: MOL – Oddelek za kulturo in Oddelek za predšolsko vzgojo in izobraževanje, Turizem Ljubljana, Ministrstvo za kulturo, Urad RS za mladino, JSKD, NTF, Oddelek za tekstilstvo, grafiko in oblikovanje, Katedra za oblikovanje tekstilij in oblačil, Vertigo, Staroljubljanski zavod za kulturo, Zavod Omrežje, KUD Galerija C.C.U., 3 MUHE – pravična trgovina, Center za slovensko književnost, Tam tam, L’mit, Potemkinove vasi, DPG, Slaščičarna pri vodnjaku, Druga Violina, Dana, Mumino

Zunanje povezave: Predstavitev na strani Društrva ŠKUC

Vir: Društvo ŠKUC, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Društvo ŠKUC:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid