Rebirthing- dih življenja

Svet, ki ga doživljamo okoli sebe je ogledalo naših misli in projekcij. Rebirthing nam pomaga, da se prebudimo in ozavestimo svoje življenje.

Rebirhing je tehnika povezanega dihanja s katerim se osvobajamo (ne)poznanih blokad, stresa, travm in neprijetnih dogodkov, ki so v nas pustili energetski, mentalni  in čustveni odtis. Ko se taki dogodki "predihajo", se osvobodimo čustvenega in mentalnega naboja, ki nas je pred tem obremenjeval.

Večina naših omejujočih misli izhaja iz prenatalnega obdobja, vključno z osebnimi zakoni na podlagi katerih delujemo nezavedno in kompulzivno. 

Rebirthing omogoča globoko raziskovanje sebe in svoje notranjosti. Omogoča višja stanja zavesti in prisotnosti. Dvigne nivo življenjske energije in vodi do regeneracije na vseh nivojih.
Osnova tehnike je zavestno povezano dihanje. Dihu povrne njegovo prvobitno moč, ki človeka poveže z življenjsko energijo, ki je večinoma neprebujena in neizkoriščena. Vsako srečanje z rebirthingom je edinstvena izkušnja. Vsak udeleženec ima svojo izkušnjo in doživetje, ki se pri vsakomur razlikuje.

Datum in čas skupinskega rebirthinga: sobota 8.8.2020 od 10.00 do 12.30 ure v Ljubljani (Zavod Gnozen, Kersnikova 5a)

Voditelj: Grega Gregorec

Cena: 30 evrov

Število udeležencev je omejeno.

Vse informacije in prijave na tel: 051/783-072 ali na e-pošto:

grega.gregorec@gmail.com

Vir: Nova Alkimija, Napovednik.com

Zemljevid