Delavnica Čarobno leto 2021

"Da leto Novo prepojeno bo z Ljubeznijo, to želim nam res srčno. Imejmo radi se, stisnimo k sebi svoje žareče Srce. Zaželimo si kaj lepega, ljubeče nežnega."

 

V dneh, ko vstopamo v blagoslovljeni čas 12 svetih dni božiča, se običajno v polnosti zavemo, da se staro leto izteka in novo nežno trka na duri. Ti praznični, z zlatim prahom čarobnosti posuti dnevi, so še posebej namenjeni temu, da iz svojega življenja odločno spustimo vse, kar nas bremeni, jemlje moč in onemogoča stopiti na pot izpolnitve poslanstva. Istočasno pa z vsem spoštovanjem postavljamo temelje prihodnosti, se sprašujemo kako naprej, kaj bi resnično radi izpeljali tako na poslovnem kot zasebnem področju.

Če namreč ne vemo, kam smo namenjeni, kaj sploh hočemo od Življenja, smo kot čoln, ki ga nemirno morje premetava sem in tja, vtri v krogu,  kopnega pa ne doseže. Po čem torej hrepenimo, kaj si resnično želimo? Katere cilje si bomo zadali in dovolili sebi ter bitjem luči, da jih spremenimo v podobo realnosti?

Da bi naša srca zašepetala odgovore, toplo vabljeni na delavnico "ČAROBNO LETO 2021", na kateri se bomo najprej z ljubeznijo in hvaležnostjo ozrli po prehojeni poti ter se poslovili od energij preteklosti. Nato bomo s pomočjo meditacije odpotovali v svet srčnih želja in slednje z igranjem vlog še utrdili ter poslali v uresničitev.

 

KJE: Ljubljana, Kotnikova ulica 28, Tempelj POT SRCA (soba 413)

KDAJ: sobota, 19.12.20, ob 10.00 uri

CENA: 125 EUR

PRIJAVE: milena.matko@siol.net

S SEBOJ POTREBUJEMO: drobno darilce (v okvirni vrednosti 5 EUR), ki ga bomo poklonili enemu izmed udeležencev delavnice. Na darilu naj bo izpisana naša ljubeča misel. Za pripravo na delavnico zapišimo cilje za prihodnje leto tako na poslovnem kot zasebnem področju.

 

Dobrodošli tudi naši znanci, prijatelji oz. osebe, za katere čutimo, da jim bo delavnica prinesla ljubeč blagoslov.

 

Topel objem in z milostjo ljubezni blagoslovljene praznične dni,

Milena Matko

Vir: Pot srca, Milena Matko s.p., Napovednik.com

Zemljevid