PikniKoncert - Worldwide Welshman

PikniKoncert je družinsko srečanje ob dobri glasbi, hrani in pijači. Je drugačna oblika preživljanja prostega časa, saj omogoča kvalitetno kulturno doživetje, ki se prepleta s sproščenim druženjem in ekološko osveščenostjo. V poletnih mesecih vas vabimo, da se ob četrtkih popoldan umaknete iz poletne vročine, se v parku Tivoli pod borovci v bližini Tivolske promenade sprostite na piknik odeji in nekaj malega prigriznete ob poslušanju etno in folk koncertov. Spoznavate lahko odlično glasbo z vseh koncev sveta, tradicionalne inštrumente in različne tehnike petja. S seboj lahko prinesete polne piknik košare in odeje, če pa ste glasbeni navdušenec, pa tudi svoje inštrumente, saj je po končanih koncertih oder odprt za vse.

Worldwide Welshman je sodobni trubadur, ki prihaja iz Severnega Walesa. S svojo rdečo brado, nalezljivimi melodijami, večjezičnimi refleksijami na sodobno življenje in funk-rock-jazz stilom kljubuje žanrom in popelje publiko na navdušujoče glasbeno potovanje od Walesa do Kitajske, pri čemer združuje hipije in bankirje, vzhod in zahod, veselje in melanholijo.

Vse prireditve so brezplačne!

V primeru slabega vremena so prireditve odpovedane ali prestavljene. Nadomestni termin objavimo na naši spletni in Facebook strani.

Zunanje povezave: Več o programu najdete na spletni strani

Vir: Hiša otrok in umetnosti, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Hiša otrok in umetnosti:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid