Rock opera

Prireditev napovedana za 26. 5. 2020 je prestavljena na 25. 10. 2020, prireditev napovedana za 6. 6. 2020 pa je prestavljena na 7. 12. 2020. Največje rock'n roll uspešnice v izvedbi Orkestra in zbora Srbskega narodnega opernega gledališča in Big benda iz Novega Sada Prireja: Koda Events d. o. o.

Prireditev napovedana za 26. 5. 2020 je prestavljena na 25. 10. 2020, prireditev napovedana za 6. 6. 2020 pa je prestavljena na 7. 12. 2020.

Več o prestavljenih/odpovedanih prireditvah

Za vse informacije smo obiskovalcem na voljo na info@cd-cc.si, vstopnice@cd-cc.si ter prek zasebnih sporočil na družbenih omrežjih CD.

 

Več kot petdeset nastopajočih predstavlja uspešnice skupin Led Zeppelin, Pink Floyd, Deep Purple, Queen, Rolling Stones, AC / DC in številnih drugih, ki so se neminljivo zapisale v zgodovini rock glasbe.

Skladbe, ob katerih je odraščalo več generacij, priljubljene pa so tudi med mladimi, bodo v simfoničnih priredbah in v izvedbi odličnih glasbenikov zagotovo navdušile in znova očarale občinstvo: Stairway to heaven (Led Zeppelin), Another brick in the wall (Pink Floyd), Smoke on the water (Deep Purple), I can’t get no satisfaction (Rolling Stones), Highway to Hell (AC / DC), Somebody to Love, We will rock you, We are the champions in Bohemian Rhapsody (Queen) in druge.

Solisti in rock zasedba Orkestra in zbora Srbskega narodnega opernega gledališča in Big benda iz Novega Sada po razprodanih koncertih v Srbiji in na Hrvaškem obljubljajo, da bo tudi v Ljubljani večer nadvladala polna moč rock'n'rolla.

Vir: Napovednik.com, Cankarjev dom

Zemljevid