Poletno počitniško varstvo v MGML

Dragi radovedneži in prostočasneži, letošnje poletje z nami zavrtite časovni stroj! Pridružite se nam na poletnih varstvih in pogumno zakorakajte v preteklost naše prestolnice. Pridružili se nam bodo duhovi iz starodavnih časov, umetniki, s katerimi bomo razmigali naše ustvarjalne prste, zakorakali bomo gori doli po Ljubljani in v njej poiskali sledove njenih predhodnic, hkrati pa si bomo privoščili tudi obilo časa za igro.

Julijski termin: 13. do 17. julij 2020 (prijave zbiramo do 1. julija 2020)
Avgustovski termin: 17. do 21. avgust 2020 (prijave zbiramo do 3. avgusta 2020)


Poletno varstvo vključuje pet celodnevnih aktivnosti z dvema malicama in kosilom. Za zajtrk poskrbite sami. Prijave zbiramo do zapolnitve mest in le za celotedensko prisotnost. V primeru premajhnega števila prijav varstvo odpade. Glede na priporočila NIJZ v povezavi z epidemijo, si pridružujemo pravico do prilagoditve in odpovedi terminov. O vsaki spremembi vas bomo pravočasno obvestili. Na počitniško varstvo bomo sprejeli le zdrave otroke.
Počitniško varstvo je namenjeno osnovnošolcem med 6. in 10. letom.
Cena: 130 eur na otroka*

*Cena vključuje pedagoško vodenje z izkušenimi vodiči, izvedbo programa, material, otroške vodnike, tri obroke hrane na dan (dopoldanska malica, kosilo, popoldanska malica). Plačilo je potrebno poravnati najkasneje v roku 5 dni od prijave.


Prihod in odhod otrok: med 7:30 in 8:00 ter med 16:00 in 16:30, Mestni muzej Ljubljana, Gosposka 15.

Zunanje povezave: Več o programu počitniškega varstva

Vir: Muzej in galerije mesta Ljubljane, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Muzej in galerije mesta Ljubljane:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid