Za koga se sploh truditi?

  • Kaj: Osebnostna rast
  • Kdaj: torek, 26.5.2020 od 18.45 do 20.00
  • Kje: Kavarna in picerija Špica, Kettejeva ulica 15, 3000 Celje
  • Prireditelj: Bogdan Rahten
  • Vstopnina: Brez vstopnine

V zadnjih dveh "koronskih" mesecih so bili posamezniki, vsak zase, na posebni preizkušnji. Kako reagirati v posamezni situaciji in ne dopustiti, da prevlada odzemljenost, celo panika? Praktično vsi imamo težave zaradi prehitrega presojanja dane situacije ali osebe. To se nam zdi spričo tovrstne vsakodnevnosti povsem običajno.

Najlažje je biti sodnik, ampak še vedno velja reklo, da kdor sodi, bo tudi sojen. Zato je treba vložiti napor, da samega sebe ustavimo, ko nas hoče um speljati v ta vzorec. To se zelo hitro zgodi, če prisluhnemo drugim, ki so tuje ugotovitve vzeli za lastne. Zmoremo biti nevtralni, brez obtožb? Pravi opazovalec tako ne obsoja in ne pametuje drugim. Je moder oz. preprosto v zavedanju. Takšen človek bo odgovore iskal v srcu.

Na srečanju si bomo postavili temeljna vprašanja, kot npr. če vemo, kdo sploh smo, ali poznamo sebe in če vemo, kaj je naše poslanstvo ter ponudimo tudi rešitve, kaj lahko naredimo, da lahko nanje končno začnemo odgovarjati.

Preko univerzalne oz. naravne resnice, ki je v sodobnem svetu odrinjena na obrobje, dvigamo zavedanje o sebi in se učimo opuščati nepotrebno prtljago, ki bremeni našo dušo in tudi zdravje. Najmočnejše orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje. Naredimo prave korake za resnične spremembe. Sprejmimo iskrene odločitve za lasten dobrobit!

Na dejavnost lahko seveda povabite še koga!

OBVEZNE PRIJAVE na Bogdan.Rahten@gmail.com ali 041 435 785

∞ Čas: TOREK, 26. maj 2020, ob 18.45

∞ Lokacija: Kavarna in picerija ŠPICA

∞ Mikrolokacija: posebna soba

∞ Predava: Bogdan Rahten, glasnik zavedanja

Vir: Bogdan Rahten, Napovednik.com