Mediadom Streaming: Žiga Rustja

  • Kaj: Koncert prek spleta
  • Kdaj: četrtek, 28.5.2020 ob 19.00
  • Kje: Mediadom Pyrhani, Piran
  • Prireditelj: ZKD Piran
  • Vstopnina: Brez vstopnine

Mediadom Pyrhani, v so-organizaciji z Zvezo kulturnih društev Piran ter O.I. JSKD Piran organiziramo nov projekt "Mediadom Streaming". Sklop koncertov v živo bo potekal v "prazni" dvorani Mediadoma v prihajajočem mesecu, v času, v katerem še niso dovoljenje javne prireditve. Sprva bodo prenosi v živo (streaming) potekali vsak ponedeljek in četrtek na uradnem Youtube kanalu Mediadom. Kasneje bodo glasbenim dogodkom sledile gledališke, lutkovne, stand-up in plesne predstave, ki bodo prav tako potekale brez publike, s katero s streamingom ohranjamo stik. Premostili bomo začasne prepovedi in omejitve glede večjih prireditev in podprli umetnike, ki so v danih razmerah v zelo nezavidljivem položaju.

Tudi v Mediadomu,  zgledujoč se po večjih kulturnih ustanovah in organizatorjih, bomo izpolnili pričakovanja naših obiskovalcev, ki so bili to pomlad prikrajšani za številne odpovedane kulturne dogodke, z možnostjo ogleda koncertov v živo. V opustelih koncertnih dvoranah in gledališčih zaenkrat publike (še) ni in je nekaj časa tudi ne bo. Po zatišju bo najprej zaživel oder,  glasba bo pospešila kulturni utrip Mediadoma Pyrhani! Nastope glasbenikov, skupin, vokalistov….boste lahko spremljali preko spleta, v živo, na našem kanalu.

Program Mediadom Streaming:

25.5.2020 – Drago Mislej Mef,
28.5.2020 – Žiga Rustja,
1.6.2020 – Jure Lesar,
4.6.2020 – Iztok Novak Easy,
8.6.2020 – Elvis Šahbaz,
11.6.2020 – Lean Kozlar Luigi,
15.6.2020 – Stanly Bakan,
18.6.2020 – Krkuča Kunekšon,
22.6.2020 – Aleksander Novak.

Z novim projektom "Mediadom Streaming" podpiramo lokalne ustvarjalce, bogatimo kulturno dogajanje v razmerah, ki so vse nas  zaznamovale s prepovedjo približevanja.

Glasbenim dogodkom bodo sledile gledališke, lutkovne, stand-up, plesne predstave, ki bodo sicer potekale v prazni dvorani, a ne brez gledalcev! Z vsemi vami navezujemo in ohranjamo  stike, Mediadom streaming vas vabi pred zaslone na ogled naših koncertov in prireditev, ki jim bodo sledile. Vsi prenosi bodo potekali ob 19.00 uri na uradnem Youtube kanalu Mediadom Pyrhani, ob ponedeljkih in četrtkih, med 25.5.2020 in 22.6.2020.

Organizatorji Mediadom Streaminga so: Mediadom Pyrhani, Zveza kulturnih društev Piran ter Javni sklad za kulturne dejavnosti Območna izpostava Piran. Projekt je omogočila Občina Piran in je tudi osrednji dogodek ob letošnjem Tednu ljubiteljske kulture, ki je posvečen glasbi.

Youtube Kanal Mediadom: povezava v profilu prireditelja

 

Foto: Mediadom Pyrhani; Žiga Rustja 

Vir: ZKD Piran, Napovednik.com

Zemljevid