Brez drugega stavka

Filharmonični spletni abonma

BREZ DRUGEGA STAVKA

V živo na FB profilu Slovenske filharmonje!

Godalci Orkestra Slovenske filharmonije:

Mario Dimitrov – violina, Marika Przybyl – violina, Oliver Dizdarević – viola, Ivan Šoštarič – violončelo

Spored:
Aleksander Borodin: Godalni kvartet št. 2
I. Allegro moderato/III. Notturno Andante
Felix Mendelssohn-Bartholdy: Godalni kvartet št. 2
I. Adagio – Allegro vivace/III. Intermezzo: Allegretto con moto – Allegro di molto


Vstop prost. Število mest je omejeno. Obiskovalce vljudno prosimo, da upoštevajo predpisano medsebojno razdaljo ter sledijo navodilom osebja. Priporočamo uporabo lastnih zaščitnih mask.


Cenjeno občinstvo!

Epidemija novega koronavirusa je po celem svetu zaustavila glasbeno življenje ter ga postavila na dolgo in negotovo čakanje.

V Slovenski filharmoniji obžalujemo, da v tej sezoni ne moremo izvesti zadnjih skrbno načrtovanih koncertov. Zato smo za vas pripravili abonma koncertov komorne glasbe, ki jih bodo članice in člani Zbora in Orkestra Slovenske filharmonije izvedli v Dvorani Marjana Kozine brez navzočnosti občinstva. Ob upoštevanju vseh veljavnih ukrepov za zajezitev okužb z novim koronavirusom boste lahko preko filharmonične spletne strani v živo spremljali vseh dvajset komornih koncertov.

Vabimo vas, da na spletni strani spremljate najave in sporede naših koncertov. Ob določenem terminu odprite povezavo za spremljanje koncerta v živo in se prepustite muziciranju filharmonikov. Upamo, da vam bodo naše izvedbe vsaj nekoliko nadomestile načrtovane simfonične koncerte, ki jih vsi zelo pogrešamo.

Vabljeni na Filharmonični spletni abonma!

S spoštovanjem,
Matej Šarc, v. d. direktorja Slovenske filharmonije

 

Vir: Slovenska filharmonija, Napovednik.com

Zemljevid