Brezplačen webinar: Učenje in vzgoja brez stresa

  • Kaj: Nevrolingvistično programiranje, komunikacija
  • Kdaj: četrtek, 28.5.2020 od 20.30 do 21.00
  • Kje: Online webinar
  • Prireditelj: Nlp center

VABLJENI NA BREZPLAČNI DOGODEK ZA STARŠE IN PEDAGOGE!

Vzgoja predstavlja za marsikaterega starša precejšen stres in večkrat je razultat tega povzdigovanje glasu, slaba volja in seveda dosti več trenja v družini, kot bi si želeli. Zaradi tega kdaj pa kdaj trpijo tudi partnerski odnosi.


Tudi v pedagoškem delu je pomembno, da otroke pritegnete in navdušite za svojo vsebino, kar pa je večkrat prav tako izziv, saj so danes otroci preplavljeni s pravicami, opremljeni z najrazličnejšimi elektronskimi napravami in drugim ugodjem, ki smo ga starši v 80ih in 90ih večinoma gledali le v znanstveno fantastičnih filmih.

Zagotovite si svoje mesto in se prijavite na naši spletni strani.

DELAVNICA JE NAMENJENA:
- Staršem osnovnošolskih in vrtčevskih otrok
- Učiteljem in vzgojiteljem
- Vsem, ki si želijo lažje vzgoje in učinkovitejšega učenja

TRENING IZVAJA:

Gaber Marolt, poslovni in NLP trener ter mednarodni govorec. Ima več kot 25 let izkušenj z raznovrstnih odrov in je tudi eden najaktivnejših NLP trenerjev v Sloveniji. Sodeloval je z angleškimi, grškimi in švedskimi trenerji, NLPja pa se je učil tudi pri istem učitelju kot Tony Robbins. Je iskriv in zabaven govorec z izjemno širino znanja in ciljem, da njegovi slušatelji pridobijo uporabne veščine in jih s pridom uporabijo v svojem vsakdanu.

Delavnica se bo izvajala v obliki webinarja.

Vir: Nlp center, Napovednik.com