On-line Vodenje in motiviranje virtualnih timov

Kako sestaviti, graditi in uspešno voditi učinkovit virtualni tim?!

Vsebina in program delavnice sta prilagojena on-line izvedbi in sicer bo interaktivna delavnica potekala 5. maja 2020, od 9. do 13. ure.

Za vašo prijavo na termin 25. maj, vam nudimo 40 % popust.

Osvojite učinkovite tehnike za vodenje virtualnih timov in doseganje odličnih rezultatov neglede na geografske lokacije članov tima.

Namen praktične delavnice je, da vam podamo odgovore na zgornja vprašanja. Udeleženci delavnice spoznajo kako sestaviti virtualni tim, kako motivirati člane tima, kako razdeliti zadolžitve, kako spremljati rezultate in kakovost opravljenega dela.

Namen delavnice je tudi predstaviti koncepte, orodja in tehnologije, ki podpirajo vodenje virtualnih timov. Tehnologija ne more zamenjati človeškega faktorja zato je voditeljstvo tudi za vodenje virtualnih timov ključnega pomena. S tem namenom je namen delavnice predstaviti ključne elemente voditeljstva, ki koristno vplivajo na vodenje virtualnih timov.

Več o programu praktične delavnice si lahko preberete na prvi zunanji povezavi.

Zunanje povezave: Vodenje in motiviranje sodobnih (virtualnih) timovCeloten seznam izobraževanj na področju Vodenja & KomunikacijeAgencija POTI - Z znanjem do cilja

Vir: Agencija POTI d.o.o., Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Agencija POTI d.o.o.:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid