Vitko (lean) in agilno podjetje oz. organizacija

Na odličnem poslovnem seminarju boste spoznali zmagovalno kombinacijo dveh področij – vitko (lean) poslovanje in agilno delovno okolje. Predstavili vam bomo prednosti in konkretne korake za uvedbo vitkega poslovanja in prehoda v agilno kulturo podjetja oz. organizacije.

Vitko (lean) poslovanje je najbolj učinkovito orodje za optimizacijo dela in je najboljša strategija za nenehni trajni napredek in izboljšave v poslovnih procesih, ne glede na področje dela in velikost podjetja oz. organizacije. 

Agilni pristopi povečujejo možnost uspeha pri delovanju v negotovem, spreminjajočem se (poslovnem) okolju. Z agilnimi pristopi aktiviramo tudi naše talente in uporabimo pridobljena znanja na konstruktiven način. Agilnost je usmerjena v točno določen rezultat, izvajanje pa je dinamično ob upoštevanju notranjih in zunanjih dejavnikov. Agilno delovanje zahteva zavzete in ozaveščene posameznike, ki s svojim delovanjem pozitivno vplivajo na vse zaposlene.

Opravljeno delo se v sodobnem (poslovnem) okolju meri z rezultati. Vedno bolj se uveljavlja tudi koncept dela od doma v kombinaciji s fizično prisotnostjo na delovnem mestu. Skrivnost uspeha je v transparentno zastavljenih merilih uspeha, ki izhajajo iz vrednot, poslanstva, vizije, strategije in ciljev podjetja oziroma organizacije. To predstavlja temelj za učinkovito uvajanje in uporabo agilnih pristopov.

 

Predavala bosta Gašper Prevodnik (LSSBB) in Zoran Korenjak.

Več informacij o dogodku in programu na prvi zunanji povezavi.

Zunanje povezave: Vitko (lean) in agilno podjetje oz. organizacijaAgencija POTI - izobraževalna, svetovalna in založniška družbaOptimizirani in učinkoviti poslovni procesi v sodobnih "lean" organizacijah

Vir: Agencija POTI - Z znanjem do cilja!, Napovednik.com

Naročite se na email listo prireditelja Agencija POTI - Z znanjem do cilja!:
S tem dovoljujete, da vaš email naslov posredujemo prireditelju za potrebe obveščanja o njegovih prihajajočih dogodkih.

Zemljevid