DRIVE-IN KINO & DRIVE-IN KONCERT: TABU


Center Vič na prizorišču DRIVE-IN KINA BEŽIGRAD s ponosom napoveduje prvi DRIVE-IN KONCERT v Sloveniji, kateremu bo sledil še ogled filma v DRIVE-IN KINU.

Večer bo obarvan v stilu popularne rock skupine Tabu, ki bo po inovativnem DRIVE-IN KONCERTU zasedla še veliko kino platno s svojim dokumentarnim filmom Zgodba za jutri.

Center Vič bo obiskovalcem omogočil, da se 30. maja DRIVE-IN KONCERTU in DRIVE-IN KINU predajo brezplačno. Z nakupom vstopnice za avtomobil (3€) si zagotovite svoje parkirno mesto in si potem za to vsoto brezplačno privoščite kaj iz naše gostinske ponudbe. Pri nakupu vstopnic pri številu potnikov pustite prazno.
DOGODEK JE RAZPRODAN!
PROGRAM 30. MAJ
18.00 = prihod na prizorišče
19.00 = DRIVE-IN KONCERT skupine Tabu
21.00 = DRIVE-IN KINO projekcija filma Zgodba za jutri

O FILMU
Film je nastajal več kot leto dni in ponuja iskren vpogled v ozadja vzponov in padcev, ki so zaznamovali 20-letno kariero skupine TABU. Razkriva tiste zgodbe, zaradi katerih so nastali njihovi največji hiti in teh je res veliko. Ponuja doživetje na koncertih, zaodrja in snemanju videospota. Poseben pogled v njihovo glasbeno ustvarjanje dodajo različni gostje iz glasbenega sveta, ki s svojimi pogledi in razmišljanji umestijo Tabuje na vidno mesto slovenske glasbene scene. Člani benda brez zavor spregovorijo o prelomnih trenutkih, ki so vplivali na njihove osebne odnose in na njihov glasbeni razvoj.
Dokumentarec išče ozadja in vzroke za odhoda, ki sta skupino Tabu skoraj pripelja na rob.In redki so bendi, ki takšne in podobno krize preživijo, se poberejo in nadaljujejo z ustvarjanjem.


Vir: Kino Gledališče Bežigrad, Napovednik.com

Zemljevid