Teden ljubiteljske kulture 2020

Dragi ustvarjalci in ustvarjalke, obiskovalci in obiskovalke,

letos se bo navkljub neugodni situaciji za kulturne prireditve Teden ljubiteljske kulture (TLK) – največji praznik kulture in umetnosti v Sloveniji – vseeno zgodil!

Sedmi Teden ljubiteljske kulture 2020 (TLK 2020) bo potekal v nekoliko drugačni obliki, kot smo bili vajeni do sedaj. Zaradi aktualne situacije v zvezi z novim koronavirusom bo večina aktivnosti potekala na medmrežju – na spletni strani TLK ter na socialnih omrežjih, Facebooku in Instagramu.

Rdeča nit letošnjega Tedna ljubiteljske kulture in umetnosti je inštrumentalna glasba, za večjo promocijo le te med mladimi in mladimi po srcu pa bo poskrbel letošnji ambasador, klarinetist, pevec, radijski in televizijski voditelj, Dejan Krajnc.

Javni sklad RS za kulturne dejavnosti in Zveza kulturnih društev Slovenije vabita kulturna društva in ostale organizacije, zveze, umetniške skupine in posamezne ustvarjalce..., da sodelujete s prijavo spletnih vsebin ali dogodkov v TLK dogodkovnik na spletni strani tlk.jskd.si, kjer dobite več informacij o dododkih ter med drugim preberete, zakaj bo letos TLK 2020 potekal do 15. junija. Za prijavitelje dogodkov smo pripravili tudi atraktivne nagrade, zato nas spremljajte tudi na Facebook strani TLK (@tedenljubiteljskekulture) in Instagram profilu (@tlk.jskd).

Zunanje povezave: Vpis dogodkov na spletni straniSpletna stran TLK 2020

Vir: JSKD - Javni sklad RS za kulturne dejavnosti, Napovednik.com

Zemljevid