MN Dance Company: DE-SET

Prireditev je skladno z ukrepi Vlade RS za zajezitev epidemije novega koronavirusa prestavljena z 31. marca na 25. oktober 2020.

Prireditev je skladno z ukrepi Vlade RS za zajezitev epidemije novega koronavirusa prestavljena z 31. marca na 25. oktober 2020.

Več o prestavljenih/odpovedanih prireditvah

Za vse informacije smo obiskovalcem na voljo na info@cd-cc.si, vstopnice@cd-cc.si in prek zasebnih sporočil na družbenih omrežjih CD.

 

Predstava DE-SET nastaja ob desetletnici skupne ustvarjalne poti plesalcev Nastje Bremec Rynia in Michala Rynia, ustanoviteljev MN Dance Company.

Preplet plesa, žive glasbe in atraktivnih vizualnih podob bo vključeval nekatere motive iz njunih dosedanjih predstav, ki tematizirajo večne resnice in vprašanja, ob tem pa ohranjajo živo zanimanje za človekovo intimno in družbeno bistvo, njegovo povezavo z drugim, naj bo to najbližji ali neznanec. Z njima lastnim plesnim stilom, ki je kombinacija baleta, sodobnega plesa in hip hopa ter ga odlikuje izjemna doslednost, popolnost gibov ter močan izraz, bosta svoje spomine in pretekle zgodbe povezala v novo konceptualno formo, ki jo bosta soustvarila z glasbenikoma dua Silence, vokalistom Borisom Benkom in pianistom Primožem Hladnikom.

Vir: Napovednik.com, Cankarjev dom

Zemljevid