POP DESIGNKoncert je prestavljen na poletno soboto 11. 7. 2020 na teraso lokala!
V primeru, da vam datum ne ustreza, lahko do torka 21. 4. 2020 zahtevate vračilo kupnine. Torej do tega dne imate čas, da izpeljete postopek vračila, ki je sledeč:
- VSI, KI STE KUPILI VSTOPNICE V LOKALU, nam napišite sporočilo (vstopnice@klubar.si), da bi želeli vrniti vstopnice in nakazali vam bomo kupnino na osebni račun. Ta postopek smo zaradi trenutnih ukrepov spremenili, kar pomeni, da nam lahko po mailu pošljete sliko/scan vstopnic, da jih lahko razveljavimo in pa ime, priimek, naslov, poštno številko, kraj ter številko osebnega računa, da vam vrnemo kupnino.
- VSI, KI STE KUPILI VSTOPNICE NE SPLETU, nam napišite sporočilo (vstopnice@klubar.si), da bi želeli vrniti vstopnice in nakazali vam bomo kupnino na račun, s katerega ste plačali vstopnice.

V kolikor koncerta do takrat še kar ne bo mogoče izvesti, bomo prestavili datum na jesenski čas...Tako POP DESIGN kot tudi mi si zelo želimo koncert izpeljati in se vam že v naprej iskreno zahvaljujejmo za podporo oziroma strpnost pri čakanju!

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi!

_________________________________________

Koncert in zabava s slovensko glasbo!

Skupina Pop Design je zvezda stalnica na slovenskem glasbenem nebu že od leta 1985.
Legendarne plošča "Slava Vojvodine Kranjske", na kateri so pesmi: Ne bom ti lagal, Potepuh, Ko si na tleh, Pokliči me nocoj, Ostani moja ne odhajaj, Sedem dni, Ljubim te, Na božično noč, Nisem ti verjel, Zate, Nekoč bom zbral pogum, ... vsi poznamo!
Trenutno zelo uspešno pop skupino v Sloveniji, ki naredi absolutni žur, tvorijo člani: Miran Rudan, Jani Marinšek, Tomaž Pavlin, Damjan Tomažin, Matjaž Vlašič in Tomaž Zajšek.

Vrata odpremo ob 21h, ob 22h se koncert začne!

Prvih 50 "early bird" vstopnic le 7€ - od 51. do 200. je 8€ - od 201. naprej in na koncertu pa 9€.
Količina vstopnic je omejena, zato ZELO priporočamo nakup v predprodaji...koncert je bil vsa leta do sedaj zelo hitro razprodan!

Prodajno mesto: lokal KluBar.

Vstopnice lahko kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Povezava na e-vstopnice.

Vir: KluBar, Napovednik.com

Zemljevid