Robinzonijada v informacijski džungli

Če imaš vsaj 9 in ne več kot 15 let in se ob iskanju odgovorov v džungli informacij zabavaš, potem te vabimo k reševanju kvizov. Pri reševanju ne boš nikoli sam, saj je pri vsakem vprašanju na voljo namig, ki te preko spletne strani knjižnice pripelje do pravilnega odgovora. Brskanje po spletu je za Robinzonke in Robinzone torej obvezno! 

Žrebanje nagrajencev

Kvize lahko rešujete do vključno 18. novembra 2020. 20. novembra bomo izžrebali nagrajence. Če rešite več kvizov, imate več možnosti, da boste izžrebani, za rešitev vseh kvizov pa boste prejeli tudi posebno nagrado. V žreb za glavne tri nagrade boste uvrščeni vsi reševalci, ki boste do 18. novembra 2020 na naslov Mestna knjižnica Ljubljana, Knjižnica Prežihov Voranc, Tržaška cesta 47 a, 1000 Ljubljana poslali pisno soglasje staršev za sodelovanje v nagradnem žrebu. Reševalci kviza se potegujete za glavno nagrado tablični računalnik.

Zaključna prireditev

Vsi Robinzonke in Robinzoni ste lepo vabljeni na zaključno prireditev, ki bo 20. novembra 2020, ob 18. uri v Knjižnici Prežihov Voranc.

Zunanje povezave: Robinzonijada

Vir: Napovednik.com, Mestna knjižnica Ljubljana

Zemljevid