Jan Kreuzer: Pušenje v dolini Šentflorjanski

Abonma Kam'na'smeh

Jan Kreuzer: Pušenje v dolini šentflorjanski

stand up komedija

Vstopnina: 17 eur / 15 eur upokojenci, mladi do 26 let

Rezervacija in prodaja vstopnic: 041 360 399 / info@domkulture.org / pisarna DKK, Fužine 10, 1240 Kamnik (pon., tor. in pet.: 10.00–12.00, sre. in čet.: 14.00–18.00), TIC Kamnik, bencinski servisi Petrol s sistemom mojekarte.si,  ostala prodajna mesta mojekarte.si (trafike 3dva, M holidays, itd.)

Pronicljiva, drugačna in drzna komedija, ki bo razbila tabu ali dva. V njem nas bo stand up komik Jan Kreuzer popeljal skozi bizarne dogodivščine človeka, ki po treh desetletjih življenja, nekaj propradlih zvezah in nekaj skajenih jointih, vstopa v svet odraslosti. Razgibano avtobiografsko humorno popotovanje se na svoji poti dotakne marsikatere tematike - vse od medosebnih odnosov, slovenceljstva, malomeščanstva do spolnosti in problematike (ne)legalizacije konoplje. 

Jan Kreuzer se s komedijo ukvarja od leta 2013. V tem času se je predstavil publiki širom Slovenije, med drugim festivalu Panč, Lent in Trnfest, pa tudi s svojo polurno TV specialko v okviru oddaje Planet smeha na Planet TV. Na isti televiziji soustvarja tudi humoristično oddajo Ta teden z Juretom Godlerjem.

Avtor zasnove in igralec: Jan Kreuzer

Trajanje: 85 minut. Predstava nima odmora.

 

foto: Jan Čermelj

Vir: Zavod za turizem šport in kulturo Kamnik, Napovednik.com