Intimni koncert : Lullabies for Daydreamers

Z veseljem predstavljamo, še drugi glasbeni večer v mesecu marcu. Tokrat v ženskem ritmu, popoln večer v zasanjanem ambientu zvoka in luči.

Vljudno vabljeni.

Lullabies for Daydreamers

"Lullabies for Daydreamers" je avtorski projekt kitaristke Urške Supej, tokrat v sodelovanju z vokalistko Mašo But. Projekt, ki gradi most med glasbo in poezijo, katerih avtorici sta Urška in Maša, plava v standardnih jazzovskih, pop ter folk vodah in želi peljati sanjače tja, kjer se počutijo doma.

Special guest ; Tomaž Zevnik

Urška Supej

Urška Supej je dvaindvajsetletna kitaristka iz Maribora. Svojo glasbeno pot je začela pri profesorici klasične kitare Kristini Marjanovič in nadaljevala pri profesorju Stane Hebarju na jazz oddelku Glasbene šole Karol Pahor Ptuj. Po zaključeni Prvi gimnaziji Maribor je začela obiskovati program jazz kitare Koroškega deželnega konservatorija v Celovcu pri profesorju Agostino Di Giorgiu. Urška redno sodeluje z različnimi jazz in pop zasedbami ter se izobražuje na mednarodnih delavnicah.

Maša But

Maša But je uspešno končala šolanje iz flavte na Konservatoriju za glasbo in balet Maribor, kjer se je začela izobraževati na področju petja pri profesorici Ani Bezjak. Trenutno je študentka Koroškega deželnega konservatorija v Celovcu, kjer obiskuje jazz petje pri profesorici Caroline De Rooij. Sodeluje v različnih jazz in pop zasedbah, pri raznih projektih, prav tako pa se tudi redno udeležuje mednarodnih delavnic svetovno priznanih profesorjic in profesorjev.

Vir: Apotheka Coctail Bar, Napovednik.com

Zemljevid