Stand up za dan žena (MB) - Nov datum!

  • Kaj: Stand-up komedija
  • Kdaj: nedelja, 22.11.2020 od 20.00 do 22.00
  • Kje: Hotel City, Maribor
  • Prireditelj: Standupsi.com
  • Vstopnina: 15 EUR v predprodaji, 18 EUR na dan dogodka

 

‼️ DOGODEK JE PRESTAVLJEN NA JESEN ‼️
Spoštovani kupci!

Glede na trenutne razmere, se ne zdi realno, da bomo lahko junija organizirali dogodek. Sprostitev v smeri večjih javnih prireditev ter množičnih druženj zaenkrat ni pričakovati, zato smo primorani, da dogodek Stand up za dan žena (MB) ponovno prestavimo. Tokrat iz 6. junija na 22. november 2020. 

Standupsi.com in Eventim SI pozivajo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost kulturnega dogajanja v Sloveniji! ?

? Vstopnice za nadomestne termine dogodkov ostanejo v vsakem primeru veljavne za nov termin!

❗️V kolikor se novega termina nikakor ne boste mogli udeležiti, pošljite zahtevek za vračilo na mail: info@eventim.si ⏰ S postopki za vračila pričnemo 8.6.2020 do 15.6.2020.

➡️ SPLETNI KUPCI
Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

➡️ PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol).

Hvala za razumevanje.

_____________________________ 

VSTOPNICE: V predprodaji 15€, redna cena 18 €. Kupite jih lahko na naši spletni strani standupsi.com (plačilna kartica ali bančno nakazilo) ali fizično na Petrolu in Pošti oz. preko prodajnega sistema Eventim. Kupljene print@home vstopnice lahko sprintate ali jih ob vstopu v dvorano preprosto pokažete na telefonu.


Ženske so nežne in hkrati samozavestne, mehke in hkrati odločne, krhke in hkrati močne ... One so ljubeče, sočutne in skrbeče ... Skratka, ženske so steber naše družbe. In si zaslužijo pozornost in ljubezen vsak dan. Zato svoji mamici, soprogi, punci, prijateljici, sodelavki podarite pozornost in doživetje. Podarite ji večer smeha z najboljšimi komiki! Večer, ki si ga bo zapomnila za vedno.

Nastopajo: Lucija Ćirović, Martina Ipša, Kaja Grozina, Marina Orsag (CRO), Vlatka Mifka (CRO), Dragitza (CRO), Ana Zlatanović (SRB).

 

Zunanje povezave: standupsi.com/

Vir: Standupsi.com, Napovednik.com

Video

Zemljevid